12 najboljih alternativa šećeru u prahu


Matcha prah je prekrasan prah zelene limete napravljen od Camellia sinensis Tvornica. Ovaj se proizvod koristi za izradu matcha čaja, zemljanog napitka koji se u Japanu poslužuje stoljećima. Posljednjih je godina postala sve popularnija u zapadnoj kulturi, što je dovelo do uzlaznog trenda u svim matcha proizvodima.

Matchina kulinarska primjena daleko je izvan pripreme čaja, a hrabra zelena boja može biti prekrasan dodatak pecivima i desertima svih vrsta. Vidjeli smo sve, od kolača sa sirom posutih matchom do matcha palačinki. Ovaj obojeni prah prejakog je okusa da bi zamijenio šećer u prahu u glazuri ili glazuri, ali je odlična zamjena u svakom receptu koji zahtijeva šećer u prahu za glazuru.

Tradicionalni matcha prah ne sadrži šećer ili zaslađivače i ne daje ništa osim briljantne boje i dubokog, zemljanog okusa. Ova vrsta je dobra ideja za upotrebu u kojoj ne želite dodatnu slatkoću. Mnoge tvrtke nude slatku matchu koja je malo bliža šećeru u prahu i može se zamijeniti u omjeru jedan prema jedan u određenim jelima. Okus matche je prilično jak, stoga izbjegavajte koristiti više od nekoliko žlica u jednom receptu.Source link

Leave a Comment