18 Lubbock restorana s jelovnikom prilagođenim ketohranili


Jeste li se pridržavali svoje novogodišnje odluke da ćete smršavjeti? Dijeta je vjerojatno popularnija u siječnju nego u bilo kojem mjesecu u godini, a ako pokušavate izgubiti nešto ketogene težine, možda će vas zanimati koja su najbolja mjesta u Lubbocku za nešto nešto pojesti. .

Ako niste upoznati s ketogenim dijetama, čini se da su to dijete s visokim udjelom masnoća, visokim udjelom proteina i niskim udjelom ugljikohidrata u koje se neki ljudi kunu. Puno hamburgera, odrezaka i morskih plodova možda se trenutno događa u vašem životu ako se pokušavate držati keto dijete.

Ovdje je popis izvrsnih mjesta za jesti u Lubbocku, a istovremeno održavati dijetu s malo ugljikohidrata. Također sam uključio poveznicu na njihov jelovnik tako da možete zaviriti, kao i prijedlog o tome što naručiti kako biste ostali na pravom putu svoje dijete. Ponekad hrana koju pokušavate izbjeći može biti primamljiva ako ne slijedite plan! Ovo bi vam moglo pomoći!

18 restorana u Lubbocku s jelovnikom prilagođenim ketoterapiji i što naručiti

Ovdje je popis izvrsnih mjesta za jesti u Lubbocku, a istovremeno održavati dijetu s malo ugljikohidrata.

Sretno u svim vašim pokušajima da slijedite keto dijetu! Ako želite predložiti neki drugi restoran, rado ćemo ga dodati na popis. U međuvremenu, bit ću ovdje za komad torte!

Lubbock, držite se svojih odluka uz ove sjajne lokalne salate

9 prekrasnih Lubbock parkova za lutanje i sagorijevanje dosadnih kalorija s odmora

Ovo su stvarno sjajna mjesta za sagorijevanje kalorija i uživanje u prirodi u Lubbocku.

Vaš omiljeni sladoled Blue Bell, prema vašem zvjezdanom znaku

Poravnajte svoje zvijezde s ovim favoritom Lone Star. Ovo je vaš omiljeni okus sladoleda Blue Bell, prema vašem zvjezdanom znaku.

Source link

Leave a Comment