3 razloga zašto je 2023. godina kreiranja programa financijskih poticaja


Penn State Football trenutno ima samo zamah. Je li 2023. sada zarez ili bankrot?

Nakon dvogodišnjeg odmora, Penn State Football ponovno je relevantan na sveučilišnoj nogometnoj sceni. Penn State završio je sezonu 2022. s omjerom 11-2 i pobjedom na Rose Bowlu. Na početku izvansezonskih postupaka, program ne pokazuje znakove usporavanja ili sadržaja.

Jedina mrlja u trenerskom dosjeu Jamesa Franklinsa je to što još nije doveo nogometni program Penn Statea do mjesta u sveučilišnom nogometu. Najbliže što je program došao do mjesta u CFP-u bila je sezona 2016. kada je Penn State osvojio naslov Big Ten, a tim Ohio State s jednim porazom osigurao je mjesto.

Budući da nogometni program Penn Statea pokazuje znakove da će postati kandidat za nacionalno prvenstvo, 2023. mogla bi biti najvažnija sezona pod vodstvom Jamesa Franklina. Postoji nekoliko prepreka na putu do Penn Statea i stjecanju nedostižnog mjesta u doigravanju. Najveća od ovih prepreka je to što je Penn State u najtežoj ligi sveučilišnog nogometa. Čak i s vama u najtežoj diviziji, 2023. je dobra godina za Penn State.

3 razloga zašto je 2023. godina kada je Penn State ušao u doigravanje sveučilišnog nogometa

UNIVERSITY PARK, PA – 19. LISTOPADA: Opći pogled prije utakmice White out između Penn State Nittany Lionsa i Michigan Wolverinesa 19. listopada 2019. na stadionu Beaver u University Parku, PA. Penn State pobjeđuje Michigan 28-21. (Fotografija Brett Carlsen/Getty Images)

raspored

Kao navijači Penn Statea, znamo da raspored Big Ten konferencije nikada neće biti u korist Nittany Lionsa. Još jednom, regulacija Big Ten počinje u 3. tjednu s Penn Stateom na gostovanju protiv Illinoisa. Osim tog malog upozorenja, raspored se dobro crta za Penn State.

Sezona 2023. počinje s dvije uzastopne domaće utakmice sa Zapadnom Virginijom kao prvom i Delawareom kao utakmicom drugog tjedna. Kada su u pitanju najteži protivnici na rasporedu, svi su dobri kod kuće uz Ohio State. Zapadna Virginia, Iowa i Michigan su svi na Beaver Stadiumu. Igre u Iowi i Michiganu imat će oznake Stripe Out i Whiteout koje će raditi za Nittany Lions.

Najteža utakmica u gostima na rasporedu je Ohio State u 9. tjednu. Raspored i ovdje ide u prilog Penn Stateu. Penn State dobiva prost tjedan u 7. tjednu i suočava se s UMass prije utakmice protiv Buckeyesa. Zastrašujuća igra Jamesa Franklina nakon oproštajnog tjedna neće biti problem ove sezone.

Raspored za 2023. traje više u Penn Stateu nego prošlih godina. Penn State dobiva dvije domaće utakmice za break u beku Drewu Allaru i to bi mogle biti najteže dvije utakmice za Illinois i Iowu.Source link

Leave a Comment