5 razloga zašto bi kripto tvrtke trebale ulagati u marketing kriptovaluta kako bi postigle bolje rezultate


Unatoč nedavnoj recesiji, tržišta kriptovaluta su u procvatu. Očekuje se da će globalno tržište kriptovaluta dosegnuti 4,94 milijarde dolara do 2030. godine, predviđa Allied Market Research. To jasno pokazuje da kriptovalute postaju sve popularnije. A s porastom klase digitalne imovine, mnoge kripto tvrtke pojavile su se uz pomoć marketinških agencija za kriptovalute.

Kako nove tehnologije, proizvodi i usluge postaju dostupni, kripto tvrtke moraju pronaći načine da se istaknu od konkurencije i zaokupe pozornost potencijalnih kupaca. Jedan od najpraktičnijih načina za to je ulaganje u marketing kriptovaluta.

Što je marketing kriptovaluta?

Marketing kriptovaluta je proces promicanja digitalne imovine i usluga publici koja je zainteresirana za kripto poslovanje (kao što su novčanik, mjenjačnica, banka koja daje kredit, zajednica itd.). Uključuje korištenje različitih marketinških taktika, kao što su optimizacija za tražilice, plaćeno oglašavanje, marketing sadržaja i kampanje na društvenim mrežama, kako bi se povećala vidljivost, povećao promet na web stranici i generirali potencijalni klijenti.

Evo kako se marketing kriptovaluta razlikuje od tradicionalnog marketinga:

tradicionalni marketing Marketing kriptovaluta
Marketinški kanali uključuju televiziju, radio, tisak i reklamne ploče Marketinški kanali uključuju društvene medije, forume i nišne kripto platforme
Propisi i usklađenost dobro su uspostavljeni Propisi i usklađenost još uvijek se razvijaju
Oglašavanje uglavnom ovisi o marki. Na primjer, tvrtka može pokrenuti televizijsku reklamu tijekom popularne emisije kako bi dosegla veliku publiku i povećala svijest o robnoj marki. Oglašavanje se uglavnom temelji na učinku. Na primjer, tvrtka za kriptovalute mogla bi pokrenuti reklamnu kampanju na društvenim mrežama kako bi promovirala svoju bijelu knjigu.
Obično koristi tradicionalne metrike kao što su doseg, učestalost i bruto ocjene (GRP). Obično koristi metrike kao što su promet na web stranici, preuzimanja bijelih dokumenata i angažman na društvenim mrežama

Razlog za ulaganje u marketing kriptovaluta

Marketinške kampanje za kriptovalute imaju za cilj povećati promet na web stranici, preuzimanja, angažman na društvenim mrežama i naposljetku povećati krajnji rezultat izgradnjom svijesti o robnoj marki, uspostavljanjem vodstva u industriji i akvizicijom kupaca.

Evo kako marketing kriptovaluta najbolje funkcionira za kripto tvrtke:

1. Poboljšan vid:

Marketing kriptovaluta može povećati vidljivost vašeg kripto poslovanja ciljanjem potencijalnih kupaca koji su zainteresirani za kripto prostor. Putem optimizacije za tražilice, plaćenog oglašavanja, kampanja na društvenim mrežama i drugih marketinških taktika, tvrtke mogu doprijeti do nove publike, izgraditi svijest o robnoj marki i postaviti se kao lideri u industriji.

2. Poboljšanje identiteta marke:

Iskorištavanjem marketinga kripto sadržaja, tvrtke mogu proizvesti sadržaj koji odjekuje kod njihove ciljane publike i pozicionira njihov brend kao vodećeg u industriji. To se može postići informativnim objavama na blogu, videozapisima, e-knjigama i još mnogo toga za poboljšanje identiteta vaše marke.

3. Povećajte promet na web stranici:

Marketing kriptovalute može povećati promet web stranice i generirati više potencijalnih kupaca. Stvaranjem sadržaja tvrtke mogu stvoriti informativan i privlačan kripto sadržaj koji se može koristiti za privlačenje potencijalnih kupaca. Osim toga, tvrtke mogu koristiti SEO taktiku kako bi poboljšale rang svoje web stranice na stranicama s rezultatima tražilice i potaknule više organskog prometa.

4. Povećana akvizicija kupaca:

Tvrtke mogu doprijeti do potencijalnih klijenata i izgraditi odnose putem platformi društvenih medija korištenjem marketinških usluga društvenih medija. Osim toga, tvrtke mogu kreirati kampanje putem e-pošte kako bi izgradile bazu klijenata i ojačale postojeće odnose.

5. Povećajte profit:

Konačno, tvrtke mogu povećati svoju prodaju i profit povećanjem vidljivosti, poboljšanjem identiteta marke, povećanjem prometa na web stranici i povećanjem akvizicije kupaca.

Stvari koje treba uzeti u obzir prilikom angažiranja agencije za kripto marketing

Pronalaženje prave marketinške agencije za kriptovalute koja će vam pomoći u postizanju poslovnih ciljeva može biti zastrašujuće. Imajte na umu sljedeće kada angažirate tvrtku za kripto marketing za svoj kripto projekt:

1. Znanje i strategije

Pronađite agenciju koja duboko razumije industriju kriptovaluta i može ponuditi prilagođene strategije za usklađivanje s jedinstvenim potrebama vašeg poslovanja.

2. Portfelj i iskustvo

Odaberite agenciju s dokazanim iskustvom u uspješnom provođenju marketinških kampanja kriptovaluta i iskustvom u radu s različitim kripto projektima.

3. Pružene usluge, transparentnost i suradnja

Osigurajte da agencija nudi niz usluga, da je transparentna u pogledu cijena i da može pružiti detaljna izvješća te da je voljna surađivati ​​i učinkovito komunicirati s vašim timom.

S obzirom na ove čimbenike, možete biti sigurni da ćete unajmiti pravu agenciju za kripto marketing za svoj kripto pothvat i pripremiti se za uspjeh.

omatanje

Ulaganje u marketinšku agenciju za kriptovalute može dovesti do uspjeha vašeg kripto poslovanja uz korištenje pravih strategija i taktika za povećanje vidljivosti, identiteta robne marke i povećanog prometa na web stranici što rezultira povećanim stjecanjem kupaca i povećanim profitom. Ključno je pronaći agenciju koja dobro razumije kripto tržište i nudi strategije prilagođene jedinstvenim potrebama poslovanja.

Ne samo da će veteranska agencija pomoći doseći ciljnu publiku, već će tvrtku također postaviti kao vodeću misao u industriji. Uložite u vrhunsku agenciju za kripto savjetovanje već danas kako biste podigli svoje kripto poslovanje na nove visine.Source link

Leave a Comment