5 restorana za uživanje u zdravim obrocima od Estera do Cape Corala


Pure Green miješa svoj sok sa superhranom poput plave spiruline.  Franšiza sa sjedištem u New Yorku pokrenula je svoju prvu lokaciju na jugozapadu Floride u kolovozu 2022. u Surfside Stores u Cape Coralu.

Jedna od najpopularnijih novogodišnjih odluka je poboljšanje zdravlja, što uključuje unos više voća, povrća i hranjive hrane općenito. Ako je to jedna od vaših novogodišnjih odluka, evo pet opcija od Estera do Cape Corala koje bi vam trebale pomoći da pronađete hranjiva i ukusna jela. da probate.

Uhmaze jelaBrad i Eden McIntyre stvorili su Uhmaze Bowls od poljoprivrednih tržnica na jugozapadu Floride 2016. Nakon što su vidjeli sve veću potražnju za brzim, zdravim opcijama u tom području, par je odlučio otvoriti svoju prvu trgovinu u Fort Myersu 2018. Njihovo šareno mjesto nalazi se u Daniel’s Market Square. Trgovina je specijalizirana za acai zdjelice, smoothieje, gurmanske tostove i poke zdjelice. Ponosni su na to što nikada ne dodaju šećer u svoje proizvode i što na zahtjev mogu napraviti sve vegansko ili bez glutena. Što probati: Holy Cocoa Pot, Essential Bee Juice ili Original Poke Bowl. Godine 2020. Uhmaze Bowls otvorio je drugu lokaciju u Cape Coralu.

Source link

Leave a Comment