7-dnevni plan zdravog obroka (16.-22. siječnja)


Širenje 13. siječnja 2023 po Jenna

Ovaj post može sadržavati pridružene veze. Pročitajte moju politiku otkrivanja podataka.

Besplatni 7-dnevni fleksibilni plan obroka za mršavljenje koji uključuje ideje za doručak, ručak i večeru te popis za kupovinu. Svi recepti uključuju makronaredbe i veze na WW recept Builder za vaš osobni rezultat.

7-dnevni plan zdrave prehrane

Sretan sam što mogu reći da su svi recepti ažurirani kako bi odražavali točke WW programa. Hvala svima na strpljenju, imali smo puno toga za ažurirati! Ispod naslova recepta pojavit će se plave točke. I naravno, većina vas zna da su moji recepti za svakoga, bilo da tražite cijelih 30 recepata, veganske recepte, recepte s visokim udjelom proteina, recepte bez mliječnih proizvoda, s niskim udjelom ugljikohidrata ili jednostavno tražite zdrave recepte za cijelu svoju obitelj uživat će.

Uz porast cijena namirnica, mnogi od nas moraju se prilagoditi, smanjiti i/ili postati kreativniji s obrocima. Jedan od apsolutno najboljih načina da ostanete unutar proračuna i zadržite zdrave prehrambene navike je plan obroka. Možete dobiti povoljnije 5-dnevne planove obroka ako se pretplatite na Relish+ (ovdje možete dobiti besplatno 14-dnevno probno razdoblje!)

Ultimativni Skinnytaste planer obroka

Skinnytaste Ultimate Meal Planner

Također sam uzbuđen što mogu podijeliti s vama Skinnytaste Ultimate Meal Planner koji je sada dostupan! Spiralni 52-tjedni planer obroka sadrži rešetke za tjedno planiranje obroka koje možete istrgnuti i staviti u hladnjak ako želite, 12-tjedni plan obroka, 30 (15 novih recepata) i isjeckane popise namirnica. Volim započeti svoj tjedan sa zahvalnošću, potvrdama i namjerama, pa sam uključio i mjesta za to. Nadam se da volite ovo koliko i ja!

Skinnytaste Ultimate Meal Planner

Planer obroka kupite ovdje:

Napomena o osobnim WW bodovima:

Sve točke recepata su ažurirane kako bi odražavale što je novo WW program, Bodovi će biti prikazani ispod naslova recepta. Zadržat ću b narančasti gumb Kliknite na karticu s receptom i odvest će vas na web stranicu Weight Watchers gdje možete vidjeti svoj WW rezultat i dodati ga svom danu (samo za SAD, morate biti prijavljeni na svoj račun). Svi recepti iz kuharice također su ažurirani u indeksu kuharica!

O planu obroka

Ako ste novi u mojim planovima obroka, podijelio sam ove BESPLATNE 7-dnevne fleksibilne planove zdravog obroka (možete pogledati moje prethodne planove obroka ovdje) koji su zamišljeni kao vodič, s Velika prostorija za mrdanje za svaki Dodajte još hrane, kava, pića, voće, grickalice, desert, vino itd., ili zamijenite recepte s onima koji vam se najviše sviđaju, možete pretraživati ​​recepte po tečaju u indeksu. Ovisno o vašim ciljevima, trebali biste ciljati na minimalno 1500 kalorija* dnevno. Ne postoji jedna veličina koja odgovara svima, varirat će ovisno o vašim ciljevima, dobi, težini itd.

Tu je i točan i organiziran popis namirnica koji će kupnju namirnica učiniti puno lakšom i manje stresnom. Štedi vam novac i vrijeme. Manje ćete jesti vani, bacati manje hrane i imati pri ruci sve što vam je potrebno da ostanete na pravom putu.

Konačno, ako koristite Facebook Pridružite se Skinnytaste zajednici na Facebooku gdje svi dijele slike recepata koje rade, možete se pridružiti ovdje. Volim sve ideje koje svi dijele! Ako želite biti na našoj listi e-pošte, možete se prijaviti ovdje kako nikada ne biste propustili plan obroka!

Plan obroka:

Doručak i ručak od ponedjeljka do petka namijenjeni su za 1 osobu, dok su večera i svi obroci u subotu i nedjelju namijenjeni za 4-članu obitelj. Neki recepti čine dovoljno ostataka za dvije noći ili ručak sljedeći dan. Popis namirnica je opsežan i uključuje sve što vam je potrebno za pripremu svih obroka na planu.

ponedjeljak (16.1.)
B: Kajgana s gljivama i špinatom
L: Salata od slanutka i tune preko 2 šalice mladog špinata
D: Lonac instant zapečenog maslinovog ulja i 2 šalice mlade rikule s 2 žlice parmezana i 2 žličice mljevenog
perforiran

Ukupno kalorija: 1.086*

Utorak (17.1.)
B: Kajgana s gljivama i špinatom
L: Salata od slanutka i tune preko 2 šalice mladog špinata
D: Bistix a la Mexicana s 1/2 šalice smeđe riže

Ukupno kalorija: 950 *

Srijeda (18.1.)
B: Ukusna jela od sira
L: soba rezanci za prženje povrća (recept x 2)
D: BESTIS ALLA MEXICANA OSTATAK s ½ šalice smeđe riže
Ukupno kalorija: 1100 *

četvrtak (19.1.)
B: Klasična salata od jaja (pola recepta) na tankoj kriški kruha od cjelovitog zrna i naranči
L: Soba rezanci s povrćem uz miješanje
D: Tava s piletinom i lukom na pireu od cvjetače
Ukupno kalorija: 1202*

petak (20.1.)
B: Ukusna jela od sira
L: Klasična salata od jaja na tankoj kriški kruha od cjelovitog zrna i naranči
D: Cezar salata od lososa s jednostavnim čvorićima od češnjaka**

Ukupno kalorija: 989*

subota (21.1.)
B: Sendvič sa slaninom od jaja i avokada
L: Libanonska juha od leće
D: Večera vani

Ukupno kalorija: 629*

nedjelja (22.1.)
B: Visokoproteinski vafli od zobene kaše s narezanom bananom i 1 žlicom (otopljenog) maslaca od kikirikija
L: Libanonska juha od leće lijevo
D: Savršena salata od škampi sa špinatom i butternut tikvicama s gorgonzolom

Ukupno kalorija: 987 *

*Ovo je samo vodič, žene bi trebale ciljati na oko 1500 kalorija dnevno. Evo korisnog kalkulatora za procjenu vaših potreba za kalorijama. Ostavilo je malo prostora za pomicanje za dodavanje više hrane poput kave, pića, voća, grickalica, deserta, vina itd.
** Recept za duplo tijesto za šabat doručak.

* Google dokumentiSource link

Leave a Comment