7 najboljih tokena Ethereum ekosustava koje ćete sljedeći tjedan dodati u svoj novčanik


Ethereum ekosustav tokena također poznat kao ERC20 tokena vitalan je doprinos masovnom prihvaćanju i širenju kriptovaluta i blockchaina. ERC20 omogućuje upotrebu tokena s omogućenim pametnim ugovorima u mrežama i projektima koji se temelje na Ethereumu u DeFi-u – decentralizirane financije, GameFi, decentralizirane aplikacije i druge kategorije.

Sada kada postoji toliko mnogo tokena u Ethereum ekosustavu, može biti teško pratiti ih sve. Kako bismo vam pomogli, sastavili smo popis 7 najboljih ERC20 tokena na današnjem tržištu koji mogu biti izvrstan dodatak svakom kripto portfelju.

tjelesne blokade

BudBlockz je rastući ekosustav koji je idealno pozicioniran da ima koristi od sve veće legalizacije i dekriminalizacije kanabisa diljem svijeta. Prema marketinškim stručnjacima, njegova stopa rasta procjenjuje se na 23,9%, a do 2030. industrija će dosegnuti 176,5 milijardi dolara.

Uniswap

Uniswap je popularan protokol za decentralizirano trgovanje, poznat po svojoj ulozi u olakšavanju automatizirane trgovine decentraliziranim financijskim (DeFi) tokenima. Korisnici mogu trgovati Ethereum tokenima na Uniswapu bez oslanjanja na brokera da drži njihova sredstva. Platforma koristi novi model trgovanja pod nazivom Automated Liquidity Protocol.

Izvor – CoinMarketCap

MakerDAO

Sljedeći na popisu tokena za Ethereum ekosustav, imamo MakerDAO koji je peer-to-peer decentralizirani protokol temeljen na Ethereum mreži koji olakšava posuđivanje, posuđivanje i štednju. Korisnici se mogu posuđivati ​​polaganjem tokena temeljenih na Ethereumu kao što su UNI, YFI ili BTC u protokol, što stvara kolateraliziranu dužničku poziciju u iznosu za koji žele posuditi. Protokol vam omogućuje posuđivanje sredstava denominiranih u DAI. Za to su vam potrebni Ethereum i MetaMask novčanik.

Čitaj više: 10 najboljih online foruma za kripto entuzijaste kojima će se pridružiti u siječnju 2023

0x (ZRX)

Ox je DEX temeljen na Ethereum blockchainu. To je infrastrukturni protokol koji korisnicima omogućuje jednostavno trgovanje ERC20 tokenima i drugom imovinom na Ethereum blockchainu bez oslanjanja na centralizirane posrednike poput tradicionalnih burzi kriptovaluta.

avi

Aave je protokol posudbe otvorenog koda na Ethereum blockchainu. Zajmodavci mogu doprinijeti različitim sredstvima temeljenim na Ethereumu u fondove likvidnosti kako bi zaradili nagrade, dok zajmoprimci mogu postaviti odobrena sredstva kao kolateral za posuđivanje.

karika lanca

Chainlink je decentralizirana “oracle” mreža koja je pokrenuta 2017. Chainlink je nedvojbeno najpoznatiji decentralizirani oracle na tržištu kriptovaluta – Band Protocol i MakerDAO među njima – i među najboljim su tokenima Ethereum ekosustava koje možete posjedovati. Budući da su pametni ugovori uključeni u lanac, ali trebaju podatke izvan lanca, proročišta — poznata i kao međuprogramska oprema — djeluju kao posrednici za povezivanje podataka iz stvarnog svijeta s lancem blokova. To je definitivno jedan od najboljih tokena Ethereum ekosustava koji biste trebali uzeti u obzir za svoju sljedeću investiciju.

Pročitajte također: NAJNOVIJE: Prvi slučaj povlaštene trgovine kriptovalutom na Coinbaseu dobio 10 mjeseci zatvora

1 inč

1INCH je izvorni token 1-inčne decentralizirane razmjene (DEX). Protokol DEX temeljen na Ethereumu ima za cilj ponuditi najbolje cijene svojim korisnicima prikupljanjem najboljih cijena kriptovaluta u svim DEX-ovima. 1INCH se koristi za uvođenje decentraliziranog modela “trenutačnog upravljanja” platforme i olakšavanje izvlačenja likvidnosti putem tokenskih uloga.

CoinGape se sastoji od iskusnog tima pisaca originalnog sadržaja i urednika koji rade danonoćno kako bi pokrivali vijesti globalno i predstavljali vijesti kao činjenice, a ne mišljenja. Pisci i novinari CoinGapea pridonijeli su ovom članku.

Pruženi sadržaj može uključivati ​​osobno mišljenje autora i podložan je tržišnim uvjetima. Provedite vlastito istraživanje tržišta prije ulaganja u kriptovalute. Autor ili publikacija ne snose odgovornost za vaš osobni financijski gubitak.Source link

Leave a Comment