Alabama Football: Jalen Hurts okončao NFL QB sušu, ljudi su ljuti


Sretan utorak svima. Sinoć nije išlo dobro ženskom timu u ringu, jer im je neporaženi LSU dao prednost od 48 poena u Tuscaloosi. Međutim, Tide je iznad .500 u SEC igri i 15-5 ukupno. Čini se da su krenuli prema još jednoj NCAA ponudi osim potpunog kraha.

Tijekom vikenda, neki manji ljubitelji nogometa odlučili su podijeliti svoje mišljenje na internetu da Alabama ne može “potraživati” Jalena Hurtsa, a sve zato što je igrao godinu dana u Oklahomi.

Al dot com je za vas sakupio nekoliko online reakcija, a nekoliko onih koji se ne slažu u Alabami tvrde da je Jalen u Džordžiji prilično istaknut. Ovo je vrlo zanimljivo. Jedan smiješan argument koji sam vidio od nekolicine je da Alabama ne može polagati pravo i na Galena i na Jamesona Williamsa jer to “ima oboje”.

Problem za ove tipove je što su i Hurts i Williams diplomirali na Sveučilištu Alabama. “Umor od Bame” uvijek je bio besmislica kada su u pitanju radnje odbora za doigravanje, ali malo je navijača koji su spremni vidjeti nekoliko godina bez Alabame na nacionalnoj sceni.

Žao nam je ljudi, ne može se prihvatiti.

Hurts je sigurno išao jedinstvenim putem kako bi došao tu gdje jest, tako da vjerojatno ne treba čuditi što je on nešto poput gromobrana u ovakvoj raspravi. Sve je to apsurdno, ali bilo bi jako popularno u eri transfer portala.

Usput, ostavimo ovu snimku Galena kako s ekipom u svlačionici nakon utakmice slavi nacionalni naslov Alabame 2020. ovdje.

Apsolutno nije Bama čovjek.

Samo pričekajte dok ne osvoji Super Bowl dok baci loptu DeVonti Smithu i uhvati Pro Bowl dodavanje Landona Dickersona. Mogli bismo postati nepodnošljivi i to je točno, tvrdimo i LaDick. Liječiti.

Hurts i Brock Purdy vraćali bi ga iz raspucavanja koje je Jalen dobio na koledžu.

Purdy je završio dan 19 od 30 za 282 jarde i pet touchdowna. Također je istrčao 55 jardi i zabio u porazu. S druge strane, Hurts je završio 18 od 26 bacanja za 273 jarda i tri touchdowna, te dodao 68 jardi i dva poena na zemlji.

Oklahoma bi osvojila naslov Big 12 i izborila mjesto u doigravanju sveučilišnog nogometa. Soonersi su uništeni u polufinalu rezultatom 63-28 od strane Joea Burrowa i LSU Tigersa, koji su osvojili nacionalno prvenstvo.

Govoreći o Purdyju, on je napravio neke vijesti ovog vikenda tvrdeći da je Nick Saban bio vrlo kritičan prema njegovim sposobnostima iako mu je ponuđen ugovor i tjerao ga da kasni da ga potpiše.

Prema nacrtu iz 2022. “Mr. Bez veze, Saban je rekao Purdyju: “Visina si ispod prosjeka. Snaga tvojih ruku je bez obzira na sve. Tvoja točnost je prosječna.”

Saban je ili pokušavao zapaliti vatru pod Purdyjevim vodstvom, ili mu je izričito govorio da se ne nada da će pokrenuti igru ​​za dobrobit svoje predstave.

Kako god bilo, ova priča je imala pozitivan ishod. Kasno izabran na draftu, Purdy se proslavio u ovoj postsezoni. Napad 49ersa nije promašio korak otkako je Brock zamijenio ozlijeđenog Jimmyja Garoppola.

Nisam bio tamo i nisam namjeravao klinca nazvati lažljivcem, ali ovo miriše malo smiješno. Zapravo, Alabama mu je ponudila stipendiju i kasno lobirala da potpiše ugovor. Međutim, Tua Tagovailoa i Mac Jones bili su u staji u Alabami, pa je razumljivo da je odlučio otići negdje drugdje.

Dakle, za one koji vode računa, evo četiri beka koji će započeti u utakmicama konferencijskog prvenstva: jedan je diplomirao u Alabami, jedan kaže da je dobio motivaciju kritizirajući ga Nick Saban, a drugi je svoju karijeru izgradio pobjedom nad Alabamom u svojoj petoj godini koledž, koledž nogomet nakon što su ih prošle godine gađali guščjim jajetom.

Bostonski mediji i dalje su uvjereni da je Bill O’Brien krenuo u Foxboro, iako je možda u mješovitoj situaciji za priliku glavnog trenera negdje drugdje.

New England Patriotsi bi mogli imati novog ofenzivnog koordinatora tijekom sljedećih nekoliko dana. Ali još ništa nisu završili s prijavljenim “primarnim ciljem”.

Albert Brier iz Sports Illustrateda izvijestio je u ponedjeljak da je Bill O’Brien “lider u klubu” za mjesto OC-a u Novoj Engleskoj, te je rekao da “ne bi bio iznenađen da on (O’Brien) ispadne početkom ovog tjedna.”

Međutim, Patriotsi nisu jedina momčad s O’Brienom na radaru.

S imenovanjem Montyja Osenfurta, bivšeg člana Cardinals-Patriotsa, za njihovog glavnog menadžera, Brier je naznačio da bi O’Brien mogao biti kandidat za otvoreni posao glavnog trenera u Arizona Stateu. ESPN-ov Mike Reese izvijestio je isto u nedjelju.

Vjerojatnost da se Bale vrati u Tuscaloosu sljedeće sezone je blizu nule.

Naposljetku, Chase Goodbread misli da je Alabama završila s kupnjom na vratima ove sezone, ali ne bih bio tako siguran u to.

Upravo sada, bivši igrač Marylanda CJ Dipper i bivši linijski igrač Georgije Trezmen Marshall predstavljaju vrata Alabame, a Saban ih ne bi stavio pod svoj šator bez povjerenja u njihovu sposobnost da daju doprinos. Dipper će se natjecati s manje iskusnim tight endovima za ulogu koju vodi Cam Latu, dok Marshall donosi prisutnost veterana specijalnih timova i pridružit će se početnicima koji su izgubili unutar linije u To’o To’ou i Jaylen Moody. Ali ako će Crimson Tide premjestiti još jedno veliko ime koje može uskočiti i započeti, to će vjerojatno doći iz drugog prozora portala, koji će se otvoriti od 15. do 30. travnja.

Ovo, što se tiče Alabame, treba smatrati potpuno zatvorenim.

To razdoblje nakon proljeća vjerojatno će biti važan prozor za napredovanje, jer će treneri imati cijeli kamp da procijene gdje im je potrebna dodatna pomoć. Neka petljanje počne.

To je otprilike to za sada. ugodan dan.

tide roll.

Source link

Leave a Comment