Altcoin za igranje temeljen na Ethereumu iznenada se srušio prije otključanog tokena od 60.000.000 dolara


Gaming altcoin temeljen na Ethereumu (ETH) ojačao je ovog vikenda uoči velikog događaja otvaranja tokena, prkoseći konvencionalnoj mudrosti trgovanja.

Axie Infinity (AXS) se oporavio s trgovanja od oko 9,20 USD u subotu na najviših 13,84 USD u nedjelju, što je više od 50%.

AXS, 41. rangirana imovina kriptovalute prema tržišnoj kapitalizaciji, djelomično se oporavio od tada i trguje se po 12,18 USD u vrijeme pisanja.

Skok cijene dogodio se uoči događaja otključavanja AXS tokena vrijednog gotovo 4,8 milijuna dolara koji se održao u ponedjeljak, prema stranici s podacima o tokenima TokenUnlocks. Događaj otključavanja predstavljao je 1,812% ukupne ponude imovine i bio je vrijedan više od 60 milijuna dolara po trenutnim cijenama.

AXS-ova nedavna cjenovna akcija protivi se konvencionalnom mišljenju o otvorenim tokenima, koji ulagačima daju prilike za prodaju digitalne imovine nakon isteka razdoblja dospijeća. Tradicionalno se otključavanje novčića smatra katalizatorom pada.

Sljedeći događaj otključavanja Axie Infinity tokena dogodit će se 17. travnja. Otključavanje će predstavljati 1,45% ukupne ponude imovine (vrijednosti približno 50 milijuna dolara u vrijeme pisanja), prema TokenUnlocksu.

Dionice AXS-a porasle su za više od 100% od početka 2023. kada su se trgovale oko 6,00 USD. Unatoč povećanju cijene ovog mjeseca, token je još uvijek u padu od 92% u odnosu na svoju najvišu vrijednost svih vremena od 164,90 USD, koju je dosegao u studenom 2021.

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Generirana slika: Midjourney

Source link

Leave a Comment