Amazon pokreće plan lijekova na recept za članove Prime


Amazon Poduzela je još jedan veliki korak u svijetu zdravstvene skrbi kada je tvrtka objavila da pokreće program pod nazivom RxPass iz Amazon Pharmacy.

Članovi Prime moći će dodati RxPass za 5 USD mjesečno i dobiti sve “prihvatljive generičke lijekove” koji su im potrebni, besplatno dostavljene na njihova vrata.

Dostupni recepti su s popisa uobičajenih generičkih lijekova, s člankom autora dr. Vin Guptaglavni medicinski direktor, Amazon Pharmacy, ističući da dostupni lijekovi liječe “više od 80 uobičajenih zdravstvenih stanja”, uključujući visoki krvni tlak, refluks kiseline i tjeskobu.

Službena RxPass stranica na Amazonu kaže: “RxPass vam može pomoći u uštedi. RxPass nije osiguranje, ali može biti koristan za one bez osiguranja ili kada osiguranje ne pokriva određene lijekove. Mnogi ljudi s dijabetesom, visokim krvnim tlakom, i tjeskoba će otkriti da njihovi lijekovi ispunjavaju uvjete za RxPass.”

RxPass je sada dostupan, ali ne ispunjavaju svi uvjete za korištenje usluge, kao što stranica navodi: “Osobe s državnim osiguranjem, kao što su Medicare ili Medicaid, nemaju pravo.” [to] Prijavite se za RxPass sada. Osim toga, RxPass trenutačno nije dostupan za slanje lijekova u Kaliforniju, Louisianu, Maryland, Minnesotu, New Hampshire, Pennsylvaniju, Texas i Washington. “

HSA ili FSA ne mogu se koristiti za kupnju RxPass, ali se mogu koristiti kada se određeni recepti redovito kupuju putem Amazon Pharmacy.

Source link

Leave a Comment