Amberdata BTC (Bitcoin) izvješće o opcijama otkriva da su Ethereum opcije vjerojatno veliki pokretač trgovanja volatilnošću u 2023. i kasnije


Izvješće vodećih trgovaca opcijama koji analiziraju podatke o BTC opcijama u posljednje četiri godine

MiamiI 24. siječnja 2023 /PRNewswire-PRWeb/ — Amberdata, predvodnik u podacima o digitalnoj imovini i analitici za institucionalne klijente, objavljuje najopsežnije istraživanje o BTC opcijama od strane lidera u trgovanju opcijama. Izvješće pokriva četiri godine podataka o tržištu opcija BTC, s fokusom na Deribit kao vodeću burzu opcija i korištenjem analitike Amberdata. Dok se izvješće fokusira na pronalaženje profita u volatilnosti Bitcoina, ono također otkriva neke zanimljive stvari ETH trendovi.

Dva glavna zaključka:

Greg MagadiniDirektor Derivativa u Amberdata, “Sastavljanje izvješća koje se fokusira na četiri godine podataka o BTC opcijama nikada prije nije učinjeno, stoga ovo izdanje označava prekretnicu u industriji, posebno za trgovce koji žele unaprijediti svoje strategije trgovanja na temelju povijesnih podataka i uvida. .”

Drugi značajni rezultati uključuju:

  • u 2022., ETH Tržišta opcija nadmašila su tržišta opcija BTC u smislu volumena i otvorenog interesa po prvi put ikada.

  • Institucionalna trgovinska aktivnost u ETH Mogućnosti su porasle za više od 300% u 2022.

  • Mjesečni obujam trgovanja značajno raste do ETH Dok BTC nije značajno porastao iznad visina viđenih u Siječanj 2021.

  • Godine 2022. BTC-ove spot korelacije i volatilnost bile su poput volatilnosti burzovnih indeksa, dok su 2021. te korelacije bile poput rijetke robe.

tko je tko šifriranje Trgovanje opcijama došlo je zajedno s Greg Magadini I Fabio Bassani derivata Amberdata kako bi dovršili ovu prvu analizu te vrste. Tim je uključivao značajne opcije u teškoj kategoriji Ewan Sinclairtrgovac opcijama i autor nekoliko knjiga o opcijama, Tony StewartSamneet Chepal, savjetnik, trgovac, suradni analitičar u Deribitu i bivši generalni direktor Morgan Stanleya i voditelj trgovanja europskim indeksnim derivatima, šifriranje Trgovac kvantitativnim izvedenicama na LedgerPrimeu.

Ewan Sinclair podijelio, “Pronalaženje profitabilnih strategija opcija obično je jednostavno kada ste prodali put dionicu, ali ono što smo pronašli u šifriranje Vol. To je povratni test profitabilne strategije koja trgovcima omogućuje zauzimanje duge pozicije. Ovo je vrijedno otkriće.”

Tony Stewart Dodao je: “Biti jedan od prvih tradicionalnih financijskih trgovaca koji je u potpunosti prešao na… šifriranje Vol. prostora, bilo je od velike pomoći analizirati i kontekstualizirati web mjesto/mapu. sustava u posljednje četiri godine. Čitatelji će puno naučiti iz ovog izvješća.”

Tim je iskoristio uvide iz analize podataka kako bi pronašao strategije koje su iznimno profitabilne, a istovremeno smanjuju rizik, i pokazao vam kako to učiniti. šifriranje Opcije mogu poboljšati performanse portfelja. Tim je procijenio različite sustavne scenarije trgovanja volatilnošću (divergencija, leptir) i dao potpuni uvid u nijanse strategija preokreta rizika.

Kliknite ovdje za preuzimanje kopije izvješća.

O Emperadi

Amberdata je vodeći pružatelj podataka o digitalnoj imovini. Pružamo sveobuhvatne podatke i uvide u blockchain mreže, šifriranje Decentralizirana tržišta i financije, osnažujući financijske institucije istraživanjem, trgovinom, podacima o riziku i analitici, izvješćivanjem i usklađenošću. Amberdata služi kao bitan dio infrastrukture za financijske institucije koje ulaze u klasu imovine i sudjeluju na tržištima digitalne imovine. Da biste saznali više, posjetite Amberdata.io

Veza s medijima

Jonathan DoranMelrose PR, 310.260.7901, jonathan@melrosepr.com

Izvor amberdata

Source link

Leave a Comment