Analiza, analiza, 3 stvari koje treba znati


Nogometni raspored države Washington 2023.: Tko Cougarima nedostaje u rasporedu Pac-12 i koje su 3 stvari koje treba znati?

Nogometni raspored Washington State 2023: 3 stvari koje treba znati

Datum otvaranja 26. kolovoza

2. rujna u Coloradu

9. rujna Wisconsin

16. rujna, Sjeverni Colorado

23. rujna Država Oregon

Datum otvaranja 30. rujna

7. listopada na UCLA

14. listopada, Arizona

21. listopada u Oregonu

28. listopada u Arizoni

4. studenog, Stanford

11. studenog u Cal

18. studenog, Colorado

24. studenog u Washingtonu

Rang ljestvica sveučilišnog nogometa 2023. 1-133: prvi pogled

Nogometni raspored Washington State Što znati: Tko Cougarima nedostaje na popisu Pac-12?

Washington je prošle godine propustio USC i Utah, a sada je red na državu Washington da nadoknadi ovu masivnu vožnju. Trojanci su prošli Wazzu 30-14, Utesi su dobili bitku 21-17, a sada ih je zamijenio Colorado, a UCLA su izostavljeni iz Pac-12 rasporeda. Ovo je solidan posao.

Nije sve savršeno s Cougar Listom.

Washington savezni nogometni raspored ono što je stvarno važno

Država Washington dobiva pet cestovnih utakmica Pac-12. Jedna od njih je Washington, ali to se računa. To također znači da četiri od zadnjih šest utakmica igraju u gostima, a to je samo gore.

Arizona State igra na gostovanju 28. listopada. Jedina stvar koja je bitna u vezi toga – osim putovanja – je da će Tempe, AZ vjerojatno biti ljepši od Pullmana.

Arizona? Ovo je domaća utakmica, ali vrijeme vjerojatno neće biti tako loše 14. listopada. Colorado je navikao igrati po snijegu i hladnoći – ako se to dogodi – što znači da će Stanford 4. studenog vjerojatno biti jedina momčad na koju će vjerojatno utjecati okolina.

Washington State nogometni raspored Što znati: Što sve ovo zapravo znači?

Cougari su uspjeli pobijediti u sedam utakmica prošle godine s čak USC-om i Utahom. Ovaj raspored je dovoljno održiv da se barem možemo nadati da će ga se postići 2022.

Wisconsin je domaća utakmica, ali momčad Badgera trebala bi biti puno opasnija. Otići u Colorado i baviti se Sjevernim Coloradom ne bi trebao biti problem.

Stanford, Arizona, Colorado. Nitko od njih nije otišao na kuglanje, svi su bili kod kuće. Pobrinite se za barem dvije nekonferencijske utakmice, riješite datume koje možete osvojiti kod kuće, ostvarite pobjede u Calu i/ili Arizona Stateu, na primjer, i sve bi trebalo biti u redu.

Raspored sveučilišnog nogometa za 2023.: svih 131 momčadi

Priča se izvorno pojavila na College Football NewsSource link

Leave a Comment