Artifact Labs surađuje s legendarnim HK brendom GOD za pokretanje Heritage Hong Kong Trials and Experiences


Hong KongI 26. siječnja 2023 /PRNewswire/ — Artifact Labs, Web3 tvrtka koja ima misiju “očuvanja i komuniciranja povijesti” na blockchainu, danas je objavila svoje partnerstvo s Goods of Desire (GOD), hongkonškim brendom usmjerenim na kulturni preporod vraćanjem tradicije tumačenja i stvaranje potpuno novih proizvoda.

bio je domaćin

Domaćin “請: The Invitation” su Douglas Young, GOD i Artifact Labs

Pokrenut 1996., GOD je poznati brand koji utjelovljuje jedinstveno nasljeđe Hong Kong Vibrantan i živahan grad u kojem se istok susreće sa zapadom, a drevne tradicije susreću s najnovijom tehnologijom. Poznati po svom inovativnom dizajnu inspiriranom osebujnom estetikom koja karakterizira gradsku kulturu, roba God’s lifestyle podjednako je tražena od strane hongkonških i međunarodnih potrošača.

Godine 2023. Artifact Labs i GOD pokrenut će “請: poziv” (izgovara se cing2 na kantonskom), NFT projekt i zajednica ponovnog otkrivanja Hong Kong Kroz ekskluzivne, sveobuhvatne događaje i interakcije s najunikatnijim likovima u gradu, ostajući vjerni tome Hong Kong Najvažnija povijesna imovina na blockchainu. Kolekcionari Genesis bit će pozvani na niz impresivnih iskustava koja otkrivaju živopisnu povijest i kulturu grada, autentično oživljenu kroz Douglas YoungGOD i Artifact Labs.

Artifact Labs i GOD posvećeni su predstavljanju potencijala web3 kao naslijeđene platforme kroz njegovu naraciju Hong Kong Najpoznatije priče u Metaverseu. Partnerstvo će također poslužiti kao značajan projekt u Hong Kong Nastojimo postati globalno središte virtualne imovine.

Komentirajući partnerstvo, osnivač i izvršni direktor Artifact Labsa rekao je, Gary Liu Rekao je: “Čast nam je biti partner GOD-a na Web3 i ponuditi njihov prepoznatljiv dizajn i arhive Hong Kong Artefakti na blockchainu. tekstura Hong Kong Savršen za pripovijedanje priča s metaverzumom, uzbuđeni smo što možemo povezati ovaj projekt između podrijetla serije i IRL iskustava.”

Douglas Young, osnivač i kreativna sila iza Goods of Desire dijeli tu strast; “Ovo je izvrsna prilika za očuvanje Hong Kong kulture na inovativan način. Metaverse nam daje bezgraničnu platformu za nastavak poboljšanja i oblikovanja budućih iskustava s tim dobrima kulturne baštine. Uvjereni smo da je Artifact Labs idealan partner koji će pomoći da se to dogodi. “

Saznajte više putem www.theinvitation.hk.

O Artifact Labs

Artifact Labs neovisna je tvrtka za web 3 i NFT koja gradi blockchain strategije, proizvode i platforme koje služe organizacijama s povijesnim intelektualnim vlasništvom. Tvrtka ima misiju “očuvati i komunicirati povijest” na blockchainu, omogućujući svim čuvarima povijesti da maksimalno povećaju utjecaj svoje najvrjednije imovine. Artifact Labs rješenje je na jednom mjestu za partnere koji žele graditi web3, pružajući podršku putem savjetovanja, razvoja proizvoda, inženjeringa blockchaina i upravljanja zajednicom. Sva “umjetnička djela” povezana su s vlasničkim standardom metapodataka kojim upravlja neprofitna udruga Artifact, što omogućuje provjerljivu autentifikaciju i globalno otkrivanje povijesnih NFT-ova. Artifact Labs izvorno je inkubirao Jug China Morning PostGlobalna novinska tvrtka koja od 1903. godine izvještava svijet o Kini.

o Bogu

Osnovan 1996., GOD je brend baštine dizajna i životnog stila koji je iz male trgovine u Ap Lei Chauu izrastao u ikoničnog višestranog globalnog trgovca na malo. Bog nudi Hong Kong međunarodnoj publici stvarajući vrhunske proizvode prepoznatljivog izgleda i osjećaja nadahnute jedinstvenom poviješću i kulturom grada. Bog ga nastoji sačuvati i prikazati Hong Kong jedinstvenu baštinu kroz dizajn i inicijative zajednice kao dio svoje misije zagovaranja kulturnih projekata u Hong Kong.

IZVOR Artifact LabsSource link

Leave a Comment