Artifact Labs surađuje s legendarnim HK brendom GOD za pokretanje Heritage Hong Kong Trials and Experiences


Hong KongI 25. siječnja 2023 /CNW/ — Artifact Labs, tvrtka Web3 koja ima misiju “očuvanja i komuniciranja povijesti” na blockchainu, danas je objavila svoje partnerstvo s Goods of Desire (GOD), hongkonškim brendom usmjerenim na kulturni preporod vraćanjem tradicija tumačenja i stvaranje potpuno novih proizvoda.

Pokrenut 1996., GOD je poznati brand koji utjelovljuje jedinstveno nasljeđe Hong Kong Vibrantan i živahan grad u kojem se istok susreće sa zapadom, a drevne tradicije susreću s najnovijom tehnologijom. Poznati po svom inovativnom dizajnu inspiriranom osebujnom estetikom koja karakterizira gradsku kulturu, roba God’s lifestyle podjednako je tražena od strane hongkonških i međunarodnih potrošača.

Godine 2023. pojavit će se Artifact Labs i GOD: pozivanje” (izgovara se cing2 na kantonskom), NFT projekt i zajednica ponovnog otkrivanja Hong Kong Kroz ekskluzivne, sveobuhvatne događaje i interakcije s najunikatnijim likovima u gradu, ostajući vjerni tome Hong Kong Najvažnija povijesna imovina na blockchainu. Kolekcionari Genesis bit će pozvani na niz impresivnih iskustava koja otkrivaju živopisnu povijest i kulturu grada, autentično oživljenu kroz Douglas YoungGOD i Artifact Labs.

Artifact Labs i GOD posvećeni su predstavljanju potencijala web3 kao naslijeđene platforme kroz njegovu naraciju Hong Kong Najpoznatije priče u Metaverseu. Partnerstvo će također poslužiti kao značajan projekt u Hong Kong Nastojimo postati globalno središte virtualne imovine.

Komentirajući partnerstvo, osnivač i izvršni direktor Artifact Labsa rekao je, Gary Liu Rekao je: “Čast nam je biti partner GOD-a na Web3 i ponuditi njihov prepoznatljiv dizajn i arhive Hong Kong Artefakti na blockchainu. tekstura Hong Kong Savršen za pripovijedanje priča s metaverzumom, uzbuđeni smo što možemo povezati ovaj projekt između podrijetla serije i IRL iskustava.”

Douglas Young, osnivač i kreativna sila iza Goods of Desire dijeli tu strast; “Ovo je izvrsna prilika za očuvanje Hong Kong kulture na inovativan način. Metaverse nam daje bezgraničnu platformu za nastavak poboljšanja i oblikovanja budućih iskustava s tim dobrima kulturne baštine. Uvjereni smo da je Artifact Labs idealan partner koji će pomoći da se to dogodi. “

Saznajte više putem www.theinvitation.hk.

O Artifact Labs

Artifact Labs neovisna je tvrtka za web 3 i NFT koja gradi blockchain strategije, proizvode i platforme koje služe organizacijama s povijesnim intelektualnim vlasništvom. Tvrtka ima misiju “očuvati i komunicirati povijest” na blockchainu, omogućujući svim čuvarima povijesti da postignu maksimalan učinak. vrijedna imovina. Artifact Labs je sveobuhvatno partnersko rješenje U potrazi za gradnjom U web3, podrška putem savjetniki razvoj proizvoda, blockchain inženjering i upravljanje zajednicom. Sva “umjetnička djela” komuniciraju se putem vlasničkog standarda metapodataka upravlja Neprofitna Udruga artefakt, koji omogućuje provjerljivu autentifikaciju i globalno otkrivanje povijesnih NFT-ova. Artifact Labs izvorno je inkubirao Jug China Morning PostGlobalna novinska tvrtka koja od 1903. godine izvještava svijet o Kini.

o Bogu

Osnovan 1996., GOD je brend baštine dizajna i životnog stila koji je iz male trgovine u Ap Lei Chauu izrastao u ikoničnog višestranog globalnog trgovca na malo. Bog nudi Hong Kong međunarodnoj publici stvarajući vrhunske proizvode prepoznatljivog izgleda i osjećaja nadahnute jedinstvenom poviješću i kulturom grada. Bog ga nastoji sačuvati i prikazati Hong Kong jedinstvenu baštinu kroz dizajn i inicijative zajednice kao dio svoje misije zagovaranja kulturnih projekata u Hong Kong.

IZVOR Artifact Labs

Za više informacija: Joey Liu, [email protected]+852-97228168Source link

Leave a Comment