Bethune-Cookman odlučio je ne angažirati Eda Reeda kao sljedećeg glavnog nogometnog trenera


Bethune-Cookman odlučio je ne angažirati Eda Reeda kao sljedećeg glavnog nogometnog trenera

Sveučilište Bethune-Cookman objavilo je da Ed Reed neće biti njihov novi glavni nogometni trener te da će nastaviti tražiti nekog drugog da popuni to mjesto. Sveučilište je reklo da se pregovori o ugovoru s Reidom neće nastaviti. BCU je ovo napisao u izjavi: “Nakon detaljne procjene i pregleda stanja našeg nogometnog programa, utvrdili smo da je u najboljem interesu našeg sveučilišta, atletskog programa i studentsko-sportaškog nogometa ponovno otvoriti pretragu i odrediti sljedećeg vođu nogometa Bethune-Cookman Wildcats”, napisao je BCU. “Iako cijenimo početni interes za naš nogometni program koji je g. Reid pokazao tijekom posljednjih tjedana, također prepoznajemo kvalitete i atribute koje naše institucionalno osoblje mora pokazati tijekom jedinstveno teških vremena za naš kampus dok se oporavljamo od utjecaja dvaju uragana prošlog jesenskog semestra.” Reid je objavio izjavu na Twitteru u subotu nakon što je odluka donesena rekavši: “Bio sam predan treniranju i njegovanju odnosa sa Sveučilištem, igračima, zajednicom i navijačima. Izuzetno je razočaravajuće što se to neće dogoditi.” Tražim sljedećeg nogometnog trenera s nadom da ću uskoro popuniti to mjesto. “Nastavljena je nacionalna potraga za mjestom nogometnog trenera na UBC-u jer sveučilište nastoji identificirati stalnu zamjenu u nadolazećim danima”, napisao je UBC u izjavi. ISTAKNUTO: Policija: Žena upucana, ubila neizlječivo bolesnog muža u AdventHealthu Daytona Beach Žena ubijena dok je prelazila cestu u okrugu Volusia Kissimmee Policija: Braća blizanci optuženi za pljačku i seksualni nestašluk Zastupnici: Žena uhićena zbog pucanja i ubojstva Orange Countya kupi majci hranu

Sveučilište Bethune-Cookman objavilo je da Ed Reed neće biti njihov novi glavni nogometni trener te da će nastaviti tražiti nekog drugog da popuni to mjesto.

Sveučilište je reklo da se pregovori o ugovoru s Reidom neće nastaviti.

BCU je ovo napisao u izjavi:

“Nakon detaljne procjene i pregleda statusa našeg nogometnog programa, odlučili smo da je u najboljem interesu našeg sveučilišta, atletskog programa i studenata-nogometaša-sportaša ponovno otvoriti potragu i identificirati sljedećeg voditelja Bethunea— Cookman Wildcats nogomet,” napisao je BCU. “Iako cijenimo početni interes za naš nogometni program koji je g. Reid pokazao tijekom posljednjih tjedana, također prepoznajemo kvalitete i atribute koje naše institucionalno osoblje mora pokazati tijekom jedinstveno teških vremena za naš kampus dok se oporavljamo od utjecaja dvaju uragana prošlog jesenskog semestra.”

Reed je objavio izjavu na Cvrkut U subotu nakon što je donio odluku rekao je: “Bio sam predan treniranju i izgradnji odnosa sa sveučilištem, igračima, zajednicom i navijačima. Vrlo je razočaravajuće što se to neće dogoditi.”

BCU nastavlja potragu za svojim sljedećim glavnim nogometnim trenerom i nada se da će to mjesto uskoro popuniti.

“Nastavljena je nacionalna potraga za mjestom nogometnog trenera na UBC-u jer sveučilište nastoji identificirati stalnu zamjenu u nadolazećim danima”, napisao je UBC u izjavi.

Najvažniji naslovi:

Source link

Leave a Comment