Big Eyes Coin, Cardano i Ethereum prije prodaje


Proof-of-work (PoW) je metoda kojom se potvrđuju i verificiraju transakcije na blockchain mreži. Kako bi potvrdili transakcije i dodali novi blok u blockchain, PoW rudari se natječu jedni s drugima u rješavanju teških matematičkih problema. Prvi rudar koji riješi problem prima određenu količinu tokena kriptovalute kao plaćanje. Kriptovalute koje koriste PoW uključuju Bitcoin (BTC) i Dogecoin (DOGE).

Druga popularna metoda konsenzusa koja se koristi u blockchain mrežama zove se dokaz udjela (PoS). U PoS-u, validatori su odabrani za proizvodnju novih blokova u skladu s njihovim udjelom u mreži (tj. koliko kovanica posjeduju), za razliku od PoW-a, gdje se rudari natječu u rješavanju izazovnih matematičkih zagonetki. To znači da šanse da validatori budu odabrani za potvrđivanje transakcija i dodavanje novih blokova u blockchain povećavaju udio kriptovalute koju drže. U usporedbi s PoW, PoS je energetski učinkovitiji.

U ovom ćemo članku pogledati tri PoS kovanice kojima trenutno ide iznimno dobro: Cardano (ADA), Ethereum (ETH) i Big Eyes Coin (BIG).

Ethereum: dokaz dobrog uloga

Ethereum: dokaz dobrog uloga

Pogledajte cijelu sliku

Ethereum: dokaz dobrog uloga

Ethereum (ETH) je decentralizirana blockchain mreža otvorenog koda koja omogućuje razvoj i implementaciju pametnih ugovora. Pametni ugovori su ugovori u potpunosti sastavljeni od koda koji automatski provodi svoje uvjete. Omogućuju automatiziranje izvršenja ugovora i stvaranje decentraliziranih aplikacija (dApps) na vrhu mreže.

Kao i druga najveća kriptovaluta Bitcoin (BTC), Ethereum je funkcionirao na PoW konsenzusnom mehanizmu do rujna 2022. kada je prešao na PoS, potez nazvan ‘The Merge’. Prijelaz Ethereuma na PoS metodu za provjeru valjanosti transakcija uvelike je povećao energetsku učinkovitost mreže, čineći je 99,9% učinkovitijom. Ovo je odbacilo velik dio kritika o neobičnoj gladnosti energije kriptovalute od PoW validacije.

Cardano: Najveći dokaz statske kriptovalute prije Ethereuma

Cardano (ADA) ima za cilj pružiti sigurnu, dugotrajnu i interoperabilnu infrastrukturu za stvaranje i izvršavanje pametnih ugovora i decentraliziranih aplikacija. Prije spajanja Ethereuma, Cardano je bio najpopularnija PoS kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji u kripto prostoru, pokazujući potencijal za implementaciju PoS-a.

Cardano koristi formalni postupak verifikacije i slojevitu arhitekturu kako bi osigurao sigurnost i pouzdanost svojih pametnih ugovora. U usporedbi s drugim blockchain sustavima, mreža Cardano nastoji biti decentraliziranija i održivija.

Big Eyes Coin: ekološki otisak šape je manji od Dogecoina

S promotivnim kodom LAUNCHBIGEYES200 možete dobiti 200% bonusa na svaku transakciju koju napravite.

Pogledajte cijelu sliku

S promotivnim kodom LAUNCHBIGEYES200 možete dobiti 200% bonusa na svaku transakciju koju napravite.

Big Eyes Coin (BIG) primjer je bikovskog meme coin-a koji koristi mehanizam konsenzusa PoS-a. Trenutno je najpopularnija meme valuta Dogecoin (DOGE), koristi PoW, što je proces, ali je sigurniji, ugljični “otisak šape” mnogo je veći.

Big Eyes Coin ne samo da ima za cilj smanjiti emisiju ugljika i potrošnju energije, već i aktivno pomaže okoliš kroz donacije dobrotvornim organizacijama za očuvanje oceana. Mnogi ulagači vide obećanje društveno korisnog meme coin-a i hrle u njega — Big Eyes Coin prikupio je više od 16,2 milijuna dolara u pretprodaji i nastavlja dobivati ​​na zamahu.

Također, sada uživo na web stranici Big Eyes Coin nalazi se kalkulator koji vam omogućuje da vidite koliko biste mogli zaraditi ako se Big Eyes Coin prebaci na druge cjenovne kategorije! Možete povezati svoj kripto novčanik i vizualno vidjeti dobitke koje možete ostvariti.

S promotivnim kodom LAUNCHBIGEYES200 možete dobiti 200% bonusa na svaku transakciju koju napravite. Ako potrošite 10 USD, dobit ćete bonus od 20 USD u žetonima Big Eyes Coin, povećavajući svoju ukupnu vrijednost ulaganja na 30 USD! Ovo je izvrsna ponuda koja nagrađuje prve korisnike velikim financijskim poticajima jer su dio zajednice prije nego što se ostatak kripto prostora uhvati.

PoS kriptovalute kao što su Ethereum (ETH), Cardano (ADA) i Big Eyes Coin (BIG) postaju sve popularnije zbog svoje energetske učinkovitosti i nižeg ugljičnog otiska. Iako PoS može dovesti do toga da kripto kitovi imaju više upravljanja mrežom, prednosti koje PoS donosi nadmašuju negativne strane.

novčić velikih očiju (velik)

Pretprodaja: https://buy.bigeyes.space/

Web stranica: https://bigeyes.space/

Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL

Odricanje od odgovornosti: Ovaj je članak plaćena publikacija i ne uključuje novinarsko/uredničko sudjelovanje u Hindustan Timesu. Hindustan Times ne podržava niti se pretplaćuje na sadržaj članka/oglasa i/ili mišljenja izražena u njemu.

Čitatelju se također savjetuje da su kripto proizvodi i NFT-ovi neregulirani i mogu biti rizični. Možda neće postojati zakonska zaštita za gubitak od takvih transakcija.

Hindustan Times neće biti ni na koji način odgovoran i/ili obavezan na bilo koji način za sve što je spomenuto u članku i/ili također u vezi sa stavovima, mišljenjima, izjavama, izjavama, tvrdnjama itd., spomenutim/sadržanim u istom . Odluka o čitanju sljedećeg isključivo je stvar izbora i tumačit će se kao izričita obveza/jamstvo u korist Hindustan Timesa za uklanjanje svih/svih potencijalnih pravnih radnji ili provedivih zahtjeva. Sadržaj može biti u informativne i obrazovne svrhe i ne predstavlja financijski savjet.

Pratite sve poslovne vijesti, vijesti s tržišta, izvanredne događaje i najnovije ažurirane vijesti na Live Mintu. Preuzmite aplikaciju Mint News za dobivanje dnevnih novosti o tržištu.

Više je manjeSource link

Leave a Comment