Binance pokreće privremenu eksploziju Ethereum Staking Altcoina nakon što je najavio iznenadnu podršku


Altcoin projekt izgrađen na Ethereumu (ETH) eksplodira u vrijednosti nakon iznenađujućeg uvrštenja na najveću svjetsku burzu kriptovaluta, Binance.

Binance je iznenada najavio uvrštenje Rocket Poola (RPL) u Innovation Zone burze, prostor za trgovanje posvećen kripto imovini koja je osjetljivija na volatilnost cijena.

Rocket Pool je decentralizirani Ethereum staking pool čiji je cilj smanjiti kapital i potrebe za hardverom za sudjelovanje u ETH 2.0. RPL token koristi se za upravljanje i zaštitu.

Na dan kada je Binance objavio uvrštenje, cijena tokena porasla je za oko 60%, s dnevnog minimuma od oko 30 USD na 47,59 USD.

Vrijednost RPL-a je od tada pala, mijenjajući vlasnika na 33,10 USD u vrijeme pisanja.

Uvrštenje Binancea dolazi otprilike mjesec dana nakon što je najveća američka kripto burza Coinbase objavila uvrštenje RPL-a.

Kad god je token uvršten na Binance, njegova cijena znatno raste.

Studija koju su proveli kripto istraživači Ren & Heinrich proučavala je 26 tokena koji su dodani platformi za trgovanje Binance u posljednjih 18 mjeseci. U prosjeku su cijene tokena nakratko porasle za prosječno 41%.

Izvješće je pokazalo da nakon početnih povećanja na dan uvrštenja, poskupljenja obično nestaju uz smanjenje povećanja na 24%.

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Generirana slika: Midjourney
Istaknuta slika: Shutterstock / Zalevska Alona UA

Source link

Leave a Comment