Binance pooštrava NFT pravila: Nifty Newsletter, 18.-24. siječnja


U ovotjednom biltenu pročitajte o tome kako bi prodaja nezamjenjivih tokena (NFT) mogla dosegnuti 101 milijun u 2022. Naučite kako se NFT-ovi mogu koristiti za pozivanje optuženika do kojih se ne može doći tradicionalnim metodama i pogledajte kakvu ulogu igraju igre u sustav Eco NFT i Web3 . Provjerite kako Binance pooštrava svoja pravila o popisima NFT-ova i ne zaboravite ovotjedne Nifty News, koje prikazuju ponovno oživljavanje NFT-ova bivšem američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

Prodaja NFT-a premašila 101 milijun u 2022.: DappRadar izvješće

Izvješće koje je objavio decentralizirani alat za praćenje aplikacija DappRadar pokazalo je da je prodaja NFT-a u 2022. godini dosegla 101 milijun, što predstavlja povećanje od 67,57% u usporedbi s 2021. godinom.

Izvješće također pokazuje da Ethereum blockchain ostaje glavni konkurent u NFT ekosustavu, s 21,2 milijuna obrađenih transakcija u godini. Mrežu slijede WAX ​​(14,5 milijuna), Polygon (13,3 milijuna) i Solana (12,9 milijuna).

Nastavi čitati…

Sudski nalozi za NFT mogli bi postati pravilo u kripto parnicama: odvjetnici

U zločinima temeljenim na blockchainu gdje su optuženi nedostupni, kripto odvjetnici vjeruju da bi izvršenje sudskih naloga putem NFT-ova moglo biti rješenje. Pozivanje optuženih putem NFT-ova dobar je alat za blockchain kriminal kada je nemoguće identificirati loše aktere, rekao je Agustin Barbara, upravni partner u The Crypto Lawyers.

U ovom slučaju, poziv nepoznatom entitetu izvršit će se slanjem NFT sudskog naloga na adresu blockchain novčanika gdje se čuvaju ukradena sredstva. Barbara misli da je ovo dobar način da se dođe do tužitelja kada standardne metode poput slanja e-pošte ne rade.

Nastavi čitati…

CEO NFT-a Steez i CEO Cryptoysa razgovaraju o budućnosti igranja i zabave unutar Web3

Cointelegraph podcast NFT Steez Intervju s Willom Weinraubom, osnivačem Cryptoysa, koji govori o ulozi igara u NFT i Web3 prostoru. Weinraub je raspravljao o različitim točkama, uključujući strast odraslih prema komponenti igranja i evoluciju igranja u igrama i NFT-ovima.

Osim toga, CEO NFT-a istaknuo je da su kriptovalute i tokeni važan temelj u blockchain gamingu i rekao da će se sektor vjerojatno dalje razvijati u nadolazećoj godini.

Nastavi čitati…

Binance pooštrava pravila o popisima NFT-a

Mjenjačnica kriptovaluta, Binance je uvela stroža pravila za NFT popise. U objavi od 19. siječnja burza je rekla da će ukloniti NFT-ove s prosječnim dnevnim obujmom trgovanja manjim od 1000 USD od 1. studenog 2022. do 31. siječnja 2023. To će se primjenjivati ​​na NFT-ove navedene prije 2. listopada , 2022.

Osim toga, NFT umjetnici moći će iskovati samo do pet digitalnih kolekcionarskih predmeta u jednom danu počevši od 21. siječnja 2023. Tvrtka je rekla da će svi NFT-ovi koji ne ispunjavaju nove zahtjeve biti uklonjeni s platforme 2. veljače, 2023.

Nastavi čitati…

Odlične vijesti: Trumpovi NFT-ovi porasli su za 800%, Yoga Labs na crnoj listi NFT Exchanges & More

Prodaja NFT-a koju je izdao bivši američki predsjednik Donald Trump povećala se u količini prodaje za čak 800%, prema CryptoSlamovom NFT alatu za praćenje prodaje. Neki smatraju da je porast povezan s Trumpovim povratkom na društvene mreže uoči američkih izbora 2024. godine.

Nastavi čitati…

Pogledajte COINTELEGRAPH-ov NFT STEEZ prijenos

Hvala vam što ste pročitali ovaj sažetak najvažnijih trenutaka tjedna u NFT prostoru. Vratite se sljedeće srijede za više izvješća i uvida u ovaj prostor koji se aktivno razvija.