Bitcoin, Ethereum i Big Eyes Coin u pretprodaji


Nakon takve 2022. godine za kriptoekonomiju, gdje je burza FTX doživjela krah i cijene mnogih valuta strmoglavo pale, stvari se još uvijek ne poboljšavaju dramatično u 2023. godini.

U vrijeme pisanja, cijena Bitcoina (BTC) je na 22.931,26 USD, milijun milja udaljena od svog vrhunca od 64.158,12 USD u studenom 2022. Slično tome, Ethereum (ETH) je na slabih 1.626,06 USD, što je također niže. daleko od svog sve- vrhunac od 4.733,36 USD prije godinu dana.

Međutim, u kripto svijetu ne ide sve tako jednostavno. Neke kriptovalute poput Big Eyes Coin (BIG) maksimalno iskorištavaju ovu nesretnu čaroliju hvaleći se vrlo uspješnom pretprodajom.

Sada u svojoj devetoj fazi, Big Eyes Coin je prikupio više od 17,5 milijuna dolara, pojavio se na 3D jumbo plakatu u New Yorku i zaradio lansiranje CEX razine 1 za svoje službeno izdanje.

Big Eyes trenutno nudi kod LAUNCHBIGEYES200 za 200% bonusa na naplatu, što će njihovu investiciju prije prodaje vjerojatno podići na višu razinu u sljedećih nekoliko tjedana.

Bitcoin: neporeciva povijest profita

Bitcoin prolazi kroz tešku situaciju u usporedbi s prethodnim standardima, ali to je na neki način bit.

Njegov nedavni pad ne razlikuje se puno od njegove povijesti, budući da je cijena bitcoina uvijek jako oscilirala.

Kada je prvi put objavljen, Bitcoin je vrijedio manje od 1 dolara. U 2017. dosegnuo je oko 19.000 USD prije nego što je pao ispod 10.000 USD, a zatim se popeo na preko 63.000 USD 2021. godine.

Ethereum: Malo je kovanica praktičnijih

Ako postoji jedna kriptovaluta koja zaslužuje imati visoku cijenu, onda je to Ethereum. Ethereum je neophodan za razvoj decentraliziranih aplikacija, hosting drugih valuta na blockchainu i stvaranje popularnih NFT skupova kao što je CryptoPunks.

Štoviše, nakon nadogradnje u rujnu 2022., gdje je prešao s Proof of Work protokola na Proof of Stake, Ethereum je također jedna od najzelenijih kriptovaluta na planetu.

“Spajanje” je smanjilo ugljični otisak Ethereuma za 99,99%, čineći ga manje štetnim za okoliš.

Big Eyes Coin: NFT-ovi za ostvarivanje profita i spašavanje planeta

Big Eyes Coin bi trebao prestići kriptoindustriju pokretanjem deset najboljih NFT-ova i doniranjem dobrotvornim organizacijama za spašavanje oceana.

Samo bacite pogled na web stranicu Big Eyes Coin da osjetite okus nadolazeće goleme atrakcije. Ako je Big Eyes Coin Set upola tako sladak kao marka, možemo očekivati ​​da će se predmeti rasprodati u ogromnim količinama.

Odlična stvar je što će svaka investicija biti pasivno usmjerena na pomoć okolišu jer će 5% ukupne ponude Big Eyes Coina biti donirano dobrotvornim organizacijama kao što su Luna Children i Orca Network.

Velik

Pogledajte cijelu sliku

Velik

Završne misli

Bitcoin i Ethereum mogu proći kroz grube korekcije, ali su s razlogom na vrhu industrije kriptovaluta i vjerojatan je snažan povratak. Međutim, sa svojim jedinstvenim značajkama, Big Eyes Coin ima potencijal sustići te kripto moći u budućnosti.

novčić velikih očiju (velik)

Pretprodaja: https://buy.bigeyes.space/

Web stranica: https://bigeyes.space/

Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL

Odricanje od odgovornosti: Ovaj je članak plaćena publikacija i ne uključuje novinarsko/uredničko sudjelovanje u Hindustan Timesu. Hindustan Times ne podržava niti se pretplaćuje na sadržaj članka/oglasa i/ili mišljenja izražena u njemu.

Čitatelju se također savjetuje da su kripto proizvodi i NFT-ovi neregulirani i mogu biti rizični. Možda neće postojati zakonska zaštita za gubitak od takvih transakcija.

Hindustan Times neće biti ni na koji način odgovoran i/ili obvezan na bilo koji način za sve što je spomenuto u članku i/ili također za stavove, mišljenja, izjave, deklaracije, tvrdnje itd., spomenute/sadržane u istom. Odluka o čitanju sljedećeg isključivo je stvar izbora i tumačit će se kao izričita obveza/jamstvo u korist Hindustan Timesa za uklanjanje svih/svih potencijalnih pravnih radnji ili provedivih zahtjeva. Sadržaj može biti u informativne i obrazovne svrhe i ne predstavlja financijski savjet.

Pratite sve poslovne vijesti, vijesti s tržišta, izvanredne događaje i najnovije ažurirane vijesti na Live Mintu. Preuzmite aplikaciju Mint News za dobivanje dnevnih novosti o tržištu.

Više je manjeSource link

Leave a Comment