Bitcoin, Ethereum i Dogecoin lete u vikend: Evo što je zanimljivo za kriptovalute


bitcoin Bitcoin / američki dolar Porastao je za više od 3% tijekom 24-satnog trgovanja u petak kako se Wall Street počeo oporavljati, što je Benzinga opisao kao vjerojatan scenarij u četvrtak.

Uspon Bitcoina se povlačio Ethereum ETH/USD I Dogecoin DOGE/USD u tandemu. Kriptotržište u posljednje vrijeme pokazuje snagu u usporedbi s općim tržištem, s mnogo kovanica i tokena koji prate 200-dnevni jednostavni pomični prosjek (SMA) kao podršku.

To može značiti da sektor kriptovaluta pokreće potencijalni bikovski ciklus na javnom tržištu, što će vratiti nadu bikovskim maloprodajnim trgovcima kojima se portfelj smanjio 2022. Dok medvjeđe tržište službeno ne završi, Standard & Poor’s 500 Pred njim je dug put.

Povrh vraćanja 200-dnevnog jednostavnog pomičnog prosjeka i probijanja dugoročne linije silaznog trenda na dnevnom grafikonu, S&P 500 se treba vratiti za 20% od najniže razine od 13. listopada od 3491,58 USD kako bi poništio trenutačno medvjeđe tržište. S&P 500 bori se iznad silazne linije trenda otkako je pao ispod razine 5. siječnja 2022. i odbacio to područje tek u srijedu.

Iako se kripto sektor većinu vremena kreće u tandemu s burzom, ponekad se ta dva tržišta odvoje. Što se posebno tiče Bitcoina i Ethereuma, čini se da je kriptovaluta spremna postići nove vrhunce, bez obzira na to bi li S&P 500 mogao skočiti više u narednim danima.

Želite analizu uživo? Pronađite me u BZ Pro Loungeu! Kliknite ovdje za besplatnu probu.

Bitcoin i Ethereum grafikoni: Bitcoin i Ethereum odvojili su se od bull flag obrazaca u petak poslijepodne nakon konsolidacije unutar formacija od 15. siječnja. Odvajanje kriptovalute od uzorka također je potvrdilo da su bikovski trendovi i Bitcoina i Ethereuma netaknuti.

Obje kriptovalute trguju iznad 200-dnevnog jednostavnog pomičnog prosjeka na dnevnom grafikonu, s 50-dnevnim jednostavnim pomičnim prosjekom koji se pomiče prema gore. Ako Bitcoin i Ethereum neko vrijeme mogu ostati znatno iznad 200-dnevnog SMA, 50-dnevni SMA će prijeći 200-dnevni, što će uzrokovati stvaranje zlatnog križa.

Ako Bitcoin i Ethereum zatvore trgovinsku sesiju u petak blizu svojih najviših vrijednosti dana, kriptovaluta će ispisati bikovski Marubozu svijećnjak, što bi moglo značiti ponovno povećanje cijena u subotu. Drugi najvjerojatniji scenarij je da će se kriptovaluta formirati unutar barova kako bi konsolidirala rast od petka.

Bitcoin ima otpor iznad na 22.729 i 24.206 dolara i podršku ispod na 21.313 i 19.915 dolara.

Ethereum ima veći otpor na 1,717 i 1,957 dolara i podršku ispod 1,554 i 1,441 dolara.Dogecoin shema: Dogecoin se 30. prosinca okrenuo prema gore i od tada je napravio prilično dosljedan niz viših uspona i viših najnižih vrijednosti. Nedavni viši minimum formiran je u srijedu na 0,077 USD, a posljednji najviši zabilježen je na 0,089 USD istog dana.

Tijekom sesije u petak, Dogecoin je rastao, ali nije pokazao nikakve znakove sljedećeg višeg vrha. Poput Bitcoina i Ethereuma, ako se Dogecoin zatvori blizu najviših vrijednosti tog dana, mogao bi se nastaviti u subotu.

Dogecoin ima otpor iznad na 0,091 USD i 0,099 USD i podršku ispod na 0,083 USD i 0,075 USD.

Pročitajte sljedeće: Ako ste uložili 100 dolara u Shiba Inu kada je novčić lansiran, evo koliko sada imate

Slika putem Shutterstocka.Source link

Leave a Comment