Bitcoin, Ethereum i Dogecoin pomiješani usred smanjenja radnih mjesta u Gemini


Trgovanje glavnim valutama je bilo mješovito u ponedjeljak navečer nakon izvješća o burzi kriptovaluta Blizanci Smanjite još 10% svoje radne snage.Kriptovaluta Dobici (+/-) cijena
bitcoin +1,01% 22 984 dolara
Ethereum -0,44% 1630 dolara
Dogecoin -0,65% 0,088 dolara

Što se dogodilo: Najveća kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji bitcoin Bitcoin / američki dolar Trgovalo se za manje od 23.000 dolara. Ethereum ETH/USD Trgovalo se po 1.630 dolara. Dogecoin DOGE/USD Pao je za 0,65% tijekom posljednja 24 sata i trguje se po 0,088 USD.

Američke dionice zaključile su s rastom zbog snažnog optimizma da će Federalne rezerve poduzeti korake za smanjenje svoje agresivne monetarne politike. usmjeren na tehnologiju Nasdaq Međutim, spoj je porastao za 2%. Standard & Poor’s 500 i Dow Jonesov industrijski prosjek (DJIA) porasli su 1,1% odnosno 0,7%.

Vidi više: Najbolje strategije kripto trgovanja na dan

BlizanciRazmjena kripto imovine koju pokreće Winklevoss Blizanci su pometeni u stečaju diva za kreditiranje kriptovaluta Genesis Global Capital. Kao rezultat toga, Gemini nije mogao isporučiti sredstva vlasnicima Earn računa, ostavljajući više od 900 milijuna dolara duga iza sebe. To je izazvalo napetost između Geminija i njegove matične tvrtke, Grupa digitalnih valuta.

“Trebalo je biti ledeno doba s obzirom na sve što je pošlo po zlu s kriptovalutom ove godine. Očekivali su se mjeseci čišćenja nereda s FTX-om, ali nakon gubitka više od 60% prošle godine, Bitcoin pesimizam je nestao. Čak i tvrtke koje se bore kao Bitcoin Miner Argo Počinje se vraćati i čini se da je spreman za povratak na Nasdaq. Bitcoin je u početku pronašao dom iznad razine od 22 500 USD gdje je sklonost riziku i dalje zdrava. Na širem tržištu još uvijek puno toga ne ide po zlu, i ako to dogodi, bit će zanimljivo vidjeti kako će kripto reagirati.” Edward Moyaviši tržišni analitičar u OANDA-i, u bilješci koju je vidio Benzinga.

kriptoanalitičar Michael Van de Poppe Predvidite da bi, s obzirom na trenutačni bikovski zamah i pojavu medvjeđeg odstupanja, Bitcoin mogao pasti na 21.410 dolara.

Rekt Capital, Pseudonimni analitičar sugerirao je da bi izvedba Bitcoina mogla biti u ozbiljnoj opasnosti ako trenutna razina od 23.400 dolara ne bude podrška.

Pročitaj slijedeće: 20 milijuna Uniswap članova reklo je “da” Binance Transferu: Što znači “provjera temperature”Source link

Leave a Comment