Bitcoin, Ethereum, XRP i Cardano imaju više mesa u kostima, među podcijenjenom imovinom u 2023.


  • Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano i meme Dogecoin i Shiba Inu kovanice podcijenjene su prema glavnoj metrici u lancu.
  • MVRV Z-Score je metrika koja identificira precijenjenu i podcijenjenu imovinu na temelju kratkoročnih i dugoročnih rezultata.
  • Binanceov izvorni BNB token jedina je kriptovaluta koja je precijenjena, dok većina drugih ima više mesa da nadoknadi gubitke iz 2022. godine.

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Cardano (ADA), meme kovanice Dogecoin (DOGE) i Shiba Inu (SHIB) podcijenjeni su 2023., prema on-chain MVRV metrici. MVRV Z-Score je ključna mjera koja se koristi za prepoznavanje razdoblja u kojima je imovina precijenjena ili podcijenjena u odnosu na svoju ‘fer vrijednost’.

Binanceov izvorni Binance Coin (BNB) je precijenjen, dok je većina drugih kriptovaluta s velikom tržišnom kapitalizacijom podcijenjena u 2023., prema MVRV Z-Score.

Također pročitajte: Evo kako Ethereum kitovi predviđaju ogromne dobitke u novčiću meme shiba inu

Bitcoin, Ethereum, Cardano i XRP imaju sve veći potencijal u 2023. prema ovoj on-chain metrici

Kriptovalute s velikom tržišnom kapitalizacijom kao što su Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano i meme kovanice Dogecoin i Shiba Inu imale su snažan početak 2023. Kako kriptovalute nastavljaju ostvarivati ​​dobitke za svoje posjednike, metrika na lancu, rezultat MVRV Z pokazuje da je ta imovina trenutno podcijenjena.

MVRV Z-Score je metrika koja se temelji na tržišnoj kapitalizaciji i ostvarenoj vrijednosti kriptovaluta. Tržišna kapitalizacija je ukupna vrijednost svih novčića koji su već rudareni. To se dobiva množenjem cirkulirajuće ponude valute s trenutnom cijenom imovine.

Ostvarena vrijednost je zbroj zadnje prodajne cijene svakog tokena u optjecaju u trenutku kada je prodan, a dobiva se dodavanjem posljednje prodajne cijene svakog tokena koji je stvarno izrudiran, zadnji put kada je premješten na drugu adresu novčanika.

MVRV-Z rezultat se koristi za procjenu kada je imovina precijenjena ili podcijenjena u odnosu na svoju “fer vrijednost”, kao što je naznačeno odstupanjem između tržišne i realizirane kapitalizacije. Kada je tržišna vrijednost znatno viša od ostvarene vrijednosti, to povijesno označava vrh tržišta, dok suprotno ukazuje na dno tržišta.

Prosječni prinosi kriptovalute

Prosječni povrati kriptovalute sugeriraju da postoji prostor za rast cijena

Kao što je prikazano u gornjem grafikonu, analitičari agregatora kripto-podataka Santiment, Binance Coin je ulaganje većeg rizika u usporedbi s Bitcoinom, Ethereumom, XRP, Cardano i meme kovanicama. Prosječne adrese su niže, što ukazuje na to da su ove kriptovalute velike kapitalizacije dugoročna ulaganja niskog rizika.Source link

Leave a Comment