Bitcoin je dosegao najvišu razinu u četiri mjeseca dok kitovi ulaze, ali postoji li problem s pristupom?


  • Adrese koje sadrže 1,000-10,000 BTC povećale su akumulaciju.
  • Cijena BTC-a premašila je 22.000 dolara, prvi put u četiri mjeseca.

Nekoliko važnih pokazatelja pokazuje da su kitovi igrali važnu ulogu u bitcoinu [BTC] Zadnji uspon. Coin King prvi put u četiri mjeseca prešao je cijenu od 22.000 dolara. Međutim, unatoč nedavnom velikom povećanju, veliki dio emisije je u vrijeme objave bio na nerealiziranoj dobiti.


Čitaj Bitcoin [BTC] Prognoza cijena 2023-24


Kitovi na plin

Bitcoin je 2023. započeo na visokoj razini, probivši ključne razine otpora cijena kako bi nadoknadio ono što je ranije izgubio. Prema podacima Santimenta, kitovi su igrali ključnu ulogu u porastu BTC-a, značajno povećavajući njegovu akumulaciju od početka 2023. godine.

Od pisanja ovog teksta, kitovi su nakupili gotovo 64.000 bitcoina, koji vrijede više od milijardu dolara.

Bitcoin kitovi (BTC)

Izvor: Santiment

Santiment također izvještava da se najveći dio zaostataka od milijardu dolara dogodio u posljednjih 15 dana. Štoviše, kitovi koji drže 1.000 – 10.000 BTC-ova odgovorni su za ovu akumulaciju.

Cijena Bitcoina porasla je 34% u zadnjih 30 dana i 20% u zadnjih 7 dana. U vrijeme tiska bitcoin je 68% ispod svoje najviše razine svih vremena od otprilike 69 000 USD, koja je dosegnuta u studenom 2021. Međutim, nedavni razvoj događaja ukazuje na snažan povratak nakon blijede 2022. godine.

BTC raste na 22 USD i 800 USD u dnevnom vremenskom okviru

U trenutku pisanja ovog teksta, Bitcoin se trgovao na preko 22.800 USD. To predstavlja povećanje vrijednosti od gotovo 40% od početka povećanja. Kada je ispitan neuravnoteženi volumen, utvrđeno je da raste i, što je još važnije, kreće se u tandemu s kretanjem cijene.

Bliža analiza grafikona također je otkrila da je BTC pokušavao uspostaviti razinu podrške oko oznake od 20.000 USD.

Cijena Bitcoina (BTC)

Izvor: TradingView


Je li vaš novčanik zelen? Provjerite naš kalkulator zarade u bitcoinima


Osim toga, novčić je svjedočio porastu prema indeksu relativne snage (RSI). RSI očitanje bilo je iznad 70, što ukazuje na uvjete prekupljenosti; Tamo sam od početka pješačenja 11. siječnja. Kako kitovi postaju aktivniji, cijena može nastaviti rasti i ostati u zoni prekupljenosti.

Visoki nerealizirani profiti

Međutim, iako je cijena BTC-a nastavila rasti, iznos nerealizirane dobiti rastao je. Podaci CryptoQuant-a pokazali su da kada je cijena BTC-a porasla, pokazatelj neto nerealizirane dobiti također je porastao. Neto nerealizirani dobitak iznosi 0,40 u trenutku pisanja ovog članka, što je najviša točka u više od pet mjeseci.

Bitcoin BTC (NUP)

Izvor: CryptoQuant

Source link

Leave a Comment