Bitcoin je u porastu: Nigerijci koji su kupili zaron sada plivaju u novcu


Nigerijski investitori koji su kupili Bitcoin tijekom recesije u studenom ostvarili su velike dobitke na online tržištu kriptovaluta.

Podaci pokazuju da je od najnižih cijena u studenom bitcoin porastao za najmanje 7000 USD (stopa p2p N5 milijuna naira).

U subotu poslijepodne, Bitcoin je, zajedno s glavnim tržišnim vodećima Ethereumom i Solanom, skočio na razine koje nisu viđene od kolovoza 2022., zadajući ovotjednom oporavku tržišta kriptovaluta još jedan šok.

Čini se da je borba bikova, koja je trajala nekoliko dana, gotova, barem privremeno, jer je BTC doživio jedno od najznačajnijih povećanja cijene preko noći u posljednje vrijeme. Povećajte ga odozdo Od 21.000 dolara do preko 23.200 dolara.

Usvajanje Nigerijaca Bitcoina i druge digitalne imovine, što dokazuje KuCoin, poznata kripto mjenjačnica pod naslovom “U kriptoverzumu pokazuje da Nigerija stoji između svijeta; 35% njezinih građana, ili 33,4 milijuna ljudi, u dobi od 18 do 60 godina , Posjedovati ili trgovati valutom Bitcoin ili drugom kriptovalutom u prethodnih šest mjeseci.

Prema Google trendovima, U izvješću se dodaje da je Nigerija imala najveći broj pretraživanja bitcoina u prvih nekoliko mjeseci 2021.

  • Samo Nigerijci zaostaju za Sjedinjenim Američkim Državama u obujmu trgovine bitcoinima od siječnja do kolovoza prošle godine, au to su vrijeme bili skloniji guglati “bitcoin” od bilo koje druge zemlje.
  • Ovotjedni podaci o indeksu proizvođačkih cijena (PPI) pokazali su pad veći od očekivanog, što ukazuje da američka središnja banka jača kontrolu nad inflacijom i podržava ulagače.
  • Prema alatu CME FedWatch, trgovci trenutno očekuju da će Savezni odbor za otvoreno tržište (FOMC) povećati stope za samo 25 baznih bodova (ili 0,25 postotnih bodova) na sastanku u veljači, što je usporavanje u odnosu na stopu od 50 baznih bodova na sastanku . u prosincu.

Hoće li se marš nastaviti? Čini se da će trenutni uspon potrajati dulje od samo nekoliko tjedana budući da brojni važni trendovi trgovanja kriptovalutama pokazuju porast po prvi put u nekoliko tjedana.

  • Kako je lako probio cjenovnu razinu od 1500 USD, Ethereum je objavio tjedni dobitak od više od 8%.
  • Unatoč padu u srijedu u iščekivanju velike najave američkih saveznih tužitelja za koju mnogi vjeruju da će ciljati na ključnog sudionika u sektoru, bitcoin i ethereum dobro su prošli.

Uz neočekivano povećanje u subotu, Sedmodnevni dobitak Bitcoina sada iznosi 9%, s povećanjem od 30% u posljednjih 30 dana. Cijena bitcoina pala je za 65% u odnosu na rekordnu visinu od više od 69.000 dolara u studenom 2021., ali nedavni razvoj događaja pokazuje da se tržište kriptovaluta oporavlja nakon teške 2022. godine.

  • Međutim, short selleri koji se klade na tržištu kriptovaluta suočeni su s velikim poteškoćama i gubicima jer je u posljednja 24 sata likvidirano 79.899 trgovaca s ukupno 369,95 milijuna dolara.
  • Najveći pojedinačni nalog za likvidaciju od 4,53 milijuna dolara postavljen je na Bitmex.Source link

Leave a Comment