Bitcoin porastao 27% otkako je rast zlata Peter Schiff savjetovao da se ‘odbaci’


Peter Schiff Savjeti za prodaju bitcoin Bitcoin / američki dolar Čini se da se to izjalovilo — kriptovaluta je od tada porasla za 27%, prema podacima iz Benzinga Pro.

Što se dogodilo: Schiff je ranije ovog mjeseca primijetio da se bitcoinom trguje na najvišoj razini u 3 tjedna, iznad 18.000 dolara, rekavši da nudi “sjajnu priliku” vlasnicima da iskoriste cijenu i prodaju prije objave Indeksa potrošačkih cijena (CPI) u prosincu.

Podcaster Peter McCormack Rekla je u nedjelju da je bitcoin od tada ostvario dobitke, za razliku od zlata. Ovo se događa u trenutku kada je globalna tržišna kapitalizacija kriptovaluta ponovno prešla granicu od 1 trilijun dolara, nakon što je 2022. zatvorila ispod 790 milijardi dolara.

Vidi više: Najbolje strategije dnevnog kripto trgovanja

Ross Gerberistaknuto Tesla Inc Investitor, siguran da je Bitcoin tu da ostane nakon što je još jednom prkosio izgledima.

“Još jedan zabavan dan za $23K Bitcoin i prkošenje mrziteljima koji su bili sigurni da je mrtav”, napisao je Gerber, suosnivač i izvršni direktor Gerber Kawasaki Wealth & Investment Management. Ali ne, Bitcoin je poput žohara. [that] vrati se svaki put.”

akcijska cijena: U vrijeme pisanja ovog teksta, BTC je porastao za 0,07% u posljednja 24 sata i trguje se po 22.756 dolara, prema Benzinga Pro.

Pročitaj slijedeće: Bitcoin drži preko 22 tisuće dolara, Ethereum, Dogecoin rastu: Analitičar vidi da će Apex Crypto dosegnuti ovu razinu nakon “Giga God” stiskanja svijećeSource link

Leave a Comment