Bitcoin povezan s lavinom premašuje zatvorenu vrijednost na Lightning Networku – Bitcoin vijesti


Članovi kripto zajednice raspravljaju o broju bitcoina koji su povezani s Avalancheom, koji je sada veći od ukupne vrijednosti zaključane na Lightning Networku. U vrijeme pisanja ovog teksta, na Avalanche blockchainu je u optjecaju 5493 bitcoina, dok Lightning Network drži 5248 bitcoina.

Broj bitcoina premoštenih s Avalancheom prethodno se penje na kapacitet Lightning Networka

Prošli tjedan zagovornici kriptovaluta raspravljali su o sve većem broju bitcoina (BTC) koji se povezuju na mrežu Avalanche (AVAX). Prije sedam dana, kriptovalutna imovina poznata kao BTCb vidjela je da je njena ponuda premašila broj bitcoina zaključanih na Lightning Network (LN). Razlog za slavlje je to što je bilo potrebno mnogo manje vremena da se pobijedi Total Locked LN (TVL) ili kapacitet. U vrijeme pisanja LN ima oko 5,248 bitcoin TVL, što vrijedi oko 120 milijuna dolara koristeći trenutne cijene BTC-a.

Dostupnost Bitcoin Avalanchea premašuje zatvorenu vrijednost na Lightning Networku

Prije tjedan dana, 16. siječnja, pristaša Avalanchea (AVAX) poznat kao “Ojrdev” tweetao je o broju bitcoina premještenih u AVAX lanac. “Lavina je krenula dalje [bitcoin] (BTCb) od onoga što je zaključano [the] Lightning Network “Ojrdev cvrkut. “Avalancheov mehanizam konsenzusa također je brži od Lightninga.” Mnogi drugi podržavatelji AVAX-a dogovoren I proslavite ovo postignuće. Dok LN trenutno ima 5.248 BTC, broj BTCb, prema snowtrace.io, je oko 5.493 BTCb, vrijedan 125,5 milijuna dolara prema trenutnim tečajevima BTC.

Dostupnost Bitcoin Avalanchea premašuje zatvorenu vrijednost na Lightning Networku

Tijekom istog razdoblja, najveći broj bitcoin kriptovaluta na bilo kojem blockchainu bio je projekt Wrapped Bitcoin, koji koristi Ethereum blockchain mrežu. Trenutno je u opticaju 179 697 WBTC-a, prema WBTC nadzornoj ploči. Također postoji ukupno 52.888,86 BTCB hostiranih na Binance Smart Chain (BSC). BSC-ova bitcoin predmemorija je veća od one koja se nalazi na AVAX-u. Međutim, količina BTCb-a veća je od 3564 BTC-a zaključanih na mreži Liquid Blockstream, a također veća od 3496 RBTC-a na mreži RSK.

Broj bitcoina tokeniziranih na alternativnim lancima blokova, mrežama i bočnim lancima raste od 2017., no tempo se ubrzao kada je WBTC pokrenut 2019. Glavni cilj bio je učiniti kraj bržim, a transakcijske troškove jeftinijim. Međutim, u 2020. godini, naknade koje se naplaćuju na Ethereum blockchainu naglo su porasle. Sredinom svibnja 2021. prosječna naknada za ETH iznosila je oko 40 USD po transakciji.

Kao rezultat toga, Bitcoin tokeni su migrirali na alternativne blockchaine uz LN i Ethereum. Uspon BTCb-a na AVAX-u ukazuje na to da mnogi zagovornici kripto vrijednosti nalaze vrijednost u korištenju vezane verzije BTC-a na alternativnom lancu. U međuvremenu, ogroman broj WBTC-a kojima se trguje i koji su hostirani na Ethereum blockchainu opadao je u posljednjih 12 mjeseci.

oznake u ovoj priči

alternativni blockchain, alternativni blockchain, alternativni lanac, lavina, Avalanche Blockchain, Avalanche Network, AVAX, Binance Smart Chain, Bitcoin, Blockstream, BSC, BTC, BTCB, kapacitet, trgovanje, mehanizam konsenzusa, zagovornici kripto, Ethereum, Ethereum blockchain, kraj naknada , mreža munje, tekuća mreža, ln, mreže, Ojrdev, Peg, RSK mreža, bočni lanci, snowtrace.io, bitcoin token, bitcoin token, troškovi transakcije, TVL, WBTC, omotani bitcoin

Što mislite o porastu BTCb-a na Avalanche mreži? Podijelite svoje misli i mišljenja u komentarima ispod.

Jimmy Redman

Jamie Redman je direktor vijesti u Bitcoin.com News te financijski i tehnološki novinar sa Floride. Redman je aktivan član zajednice kriptovaluta od 2011. Gaji strast prema Bitcoinu, otvorenom kodu i decentraliziranim aplikacijama. Od rujna 2015. Redman je napisao više od 6000 članaka za Bitcoin.com News o disruptivnim protokolima koji se pojavljuju danas.
Zasluge za slike: shutterstock, pixabay, wikicommons

Ne dajući mišljenje: Ovaj je članak samo u informativne svrhe. To nije izravna ponuda ili traženje ponude za kupnju ili prodaju, niti preporuka ili potvrda bilo kojeg proizvoda, usluge ili tvrtke. Bitcoin.com ne pruža investicijske, porezne, pravne ili računovodstvene savjete. Ni Tvrtka ni autor neće biti odgovorni, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ili navodno uzrokovan korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji sadržaj, robu ili usluge spomenute u ovom članku ili u vezi s njima.

Source link

Leave a Comment