Bivša zvijezda UTEP-a Quintin Demps zaposlio se kao glavni nogometni trener na Sveučilištu Judson


EL PASO, Texas (KTSM) — Bivša sigurnosna zvijezda UTEP-a Quintin Demps imao je uspješnu devetogodišnju NFL karijeru, a sada svoje znanje prenosi na sljedeću generaciju.

Demps je u utorak poslijepodne imenovan novim glavnim nogometnim trenerom na Sveučilištu Judson, NAIA školi u Elginu, Illinois, nakon što je 2022. služio kao obrambeni trener programa.

Judsonov nogometni program postoji tek dvije godine i dobio je ukupno šest utakmica pod bivšim glavnim trenerom Danom Bablashekom, kojeg je zamijenio Demps.

“Jako sam uzbuđen zbog ove prilike da budem sljedeći glavni trener na Sveučilištu Judson. Radujem se izgradnji kulture u kojoj se poštuje Boga i gdje su akademici prioritet, a nogomet je privilegija. Želim zahvaliti upravi Judsona na vjerovanju u meni”, rekao je Demps.

Rodom iz San Antonija, Teksas, devetogodišnji je NFL veteran koji je igrao za Philadelphia Eaglese, Houston Texanse, Kansas City Chiefse, New York Giants i Chicago Bearse. Tijekom svoje karijere, Demps je zabilježio 312 napada, 18 presretanja, 4 prisilna promašaja, 3 povratka promašaja i imao je ukupno tri touchdowna u karijeri.

Demps je igrao četiri godine na UTEP-u od 2004. do 2007., zauzevši drugo mjesto u povijesti programa sa 17 presretanja. Demps je 2004. i 2005. s Minersima sudjelovao u uzastopnim pobjedničkim pogocima, a kao senior 2007. zbrojio je dva presretanja od 100 jardi za touchdown.

Demps je prethodno bio trener obrambenih bekova na Trinity International University (TIU) i bio je obrambeni koordinator u Grayslake Central High School. Osim toga, Demps je bio dio trenerskog osoblja za atletsku atletiku u Grayslake Centralu.Source link

Leave a Comment