Brianna Culberson objašnjava zašto je njezina obitelj prestala slijediti keto dijetu


Nakon godina primarno pridržavanja keto dijete, Brianna Culberson i njezina obitelj nedavno su napravili veliku promjenu u svojim prehrambenim navikama.

“Morali smo se prebaciti s keto prehrane na čistu prehranu cjelovitom hranom kako bismo pomogli jednom od naših sinova s ​​nekim novim medicinskim stvarima”, napisala je kći Vicky Gunvalson u naslovu objavljenom na Instagramu 11. siječnja. “Naš fokus je čista hrana bogata hranjivim tvarima. Uglavnom životinjskog podrijetla.”

“Danas se obiteljski obroci,” objasnila je Briana, “uglavnom sastoje od “mesa (uglavnom hranjene na pašnjacima/pakirane govedine), jaja, voća, sirovih mliječnih proizvoda, organske riže, kruha od kiselog tijesta, [and] Određeno povrće (ograničite unos previše povrća kako biste izbjegli iritaciju crijeva – potražite obrambene kemikalije u povrću i problemima s crijevima). “

“Imala sam neke čudne kritike o tome što jedemo. Postalo je normalno jesti loše. (Bila sam vrlo kriva za to u prošlosti – i bila sam bolesna, čudno),”, nastavila je. ” U najboljem sam stanju od svoje 16. godine. Moje dijete se oporavlja. Netko bi mogao kritizirati moj jednostavan obrok prepun hranjivih tvari kao “previše dosadan” ili “repetitivan” dok jedem visoko upalna sjemenska ulja ili jedem pileće sendviče s 30+ sastojaka, prehrambenim bojama, visokofruktoznim kukuruznim sirupom i prerađenim šećerima.

Brianna je primijetila da “savršenstvo nikada nije cilj” i “to je nemoguće”, te da je “namjernost u odabiru hrane najvažnija”.

“Naručili smo pizzu kao obitelj prošli tjedan i svi smo se zagrlili na kauču gledajući nogomet. Zatim je većina nas danima imala problema s crijevima.” U redu je, praktično je i naš fokus je na našem cjelokupnom zdravlju. Učinit ću sve za svoju zemlju [four] djeci voditi bolji i zdrav život.

Nikakve informacije vezane uz zdravlje nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu ili liječenje. Uvijek potražite savjet liječnika ili drugog kvalificiranog pružatelja zdravstvene skrbi s bilo kakvim pitanjima koja biste mogli imati u vezi s zdravstvenim stanjem ili prije nego što započnete bilo kakvu dijetu, tjelovježbu ili wellness program.

Gledati Prave domaćice okruga Orange Na Peacocku i aplikaciji Bravo.

Source link

Leave a Comment