Brzo pokrenite svoje zdravlje 2023


Bilo da tek počinjete ili želite povećati svoj zamah i rezultate, 60 Days nudi sve alate

Shanhassen, Minnesota.I 20. siječnja 2023 /PRNewswire/ — Za one koji žele započeti ili se vratiti na pravi put svojim zdravstvenim i wellness ciljevima 2023., Life Time (NYSE: LTH) pokreće 60-dnevni proljetni izazov u državnim teretanama svaki dan Subota 28. siječnja.

Osmotjedni 60-dnevni izazov uključuje sesiju s doživotnim osobnim trenerom, dnevne vježbe, detaljan plan obroka, više od 150 zdravih recepata, vodstvo virtualnih trenera i tjedne osobne sesije znojenja subotom.

Osmotjedni 60-dnevni izazov uključuje sesiju s doživotnim osobnim trenerom, dnevne vježbe, detaljan plan obroka, više od 150 zdravih recepata, vodstvo virtualnih trenera i tjedne osobne sesije znojenja subotom.

Life Time 60day pruža podršku zajednici, resursima i motivacijom za svakoga tko želi unaprijediti svoje zdravstvene ciljeve. Osmotjedni izazov uključuje sesiju s Life Time osobnim trenerom, dnevne vježbe, detaljan plan obroka, više od 150 zdravih recepata, vodstvo virtualnih trenera i tjedne osobne sesije znojenja subotom. 60 Days pomaže u postizanju wellness ciljeva koji se kreću od gubitka težine i povećanja mišićne mase do smanjenja stresa i poboljšanja prehrambenih navika.

“Nikad nije bilo važnije preuzeti odgovornost za svoje zdravlje, a ipak početak može biti težak i zbunjujući bez pravih alata”, rekao je. Anika Krist, viši direktor odjela za prehranu i mršavljenje tijekom života. “60 Day Life Time Challenge pomogao je desecima tisuća ljudi da postignu uspjeh više od 12 godina i odličan je način da potaknete svoju motivaciju i pružite sustav podrške koji će vas držati na putu do postizanja vaših ciljeva.”

Brad Jones (Frisco, Teksas), pobjednik posljednjeg jesenskog natjecanja 60 dana života samo je jedna od mnogih snažnih priča o transformaciji. Jones, paraplegičar koji koristi invalidska kolica više od 32 godine, pridružio se organizaciji 60 dana za mršavljenje, razviti dosljedan režim vježbanja i jesti hranjivije obroke. Jones se brzo uključio u vježbanje i postao strastveni igrač pickleballa u klubu Life Time Frisco. Kroz to je smršavio, pronašao zajednicu podrške u Life Timeu i sada planira sudjelovati na svom prvom turniru u pickleballu.

Nakon svakih 60 dana Life Timea, sudionici su pozvani da predaju esej i fotografije. Life Time treneri odabiru najbolje natjecatelje koji dobivaju paket nagrada. Pobjednici će biti objavljeni na 22. travnja.

Nagrade za pobjednike uključuju doživotnu članarinu i 10 vrijednih osobnih treninga 2200 dolaraSaladmaster Classic set posuđa, nagradni paket Centennial i poklon kartica LifeCafe i Home Chef.

Za više informacija o 60 Days i za prijavu posjetite www.lifetime60day.com.

Uz svoju zbirku korisnih izvora Life Time, tvrtka je izdala komplet prehrane i kuharicu koja se lako prati pod nazivom 1212. Dizajnirali dijetetičari registrirani u Life Timeu 1-2-12 Ovaj set dolazi s prekrasnom kuharicom o zdravom načinu života, Life Time sveobuhvatnim proteinskim shakeom, staklenom bocom shakera i dvije staklene posude za obrok kako biste bili spremni sa svime što vam je potrebno za uspjeh.

O životnom vijeku®Inc.
Life Time (NYSE: LTH) osnažuje ljude da žive zdrave i sretne živote kroz svoj portfelj od više od 160 teretana diljem Sjedinjenih Država i Kanade. Zajednice i zdrav ekosustav tvrtke bave se svim aspektima zdravog života, zdravog starenja i zdrave rekreacije za ljude u dobi od 90 dana do 90 godina. Potpomognut timom od više od 30.000 predanih profesionalaca, Life Time je predan pružanju najboljih programa i iskustava kroz svoje klubove, legendarne sportske događaje i sveobuhvatnu digitalnu platformu.

Životni vijek, zdrav način života (PRNewsfoto / Life Time)

Životni vijek, zdrav način života (PRNewsfoto / Life Time)

Cision

Cision

Pogledajte izvorni multimedijski sadržaj za preuzimanje: -jan-28-301726981.html

IZVOR Life Time, Inc.Source link

Leave a Comment