BTC se pomaknuo na 5-mjesečni maksimum, ETH se približio 1700 USD – Tržišne novosti o Bitcoin News


Bitcoin je na početku vikenda porastao na petomjesečni maksimum, dok se na tržištima kriptovaluta vraća raspoloženje bikova. Cijena najveće svjetske digitalne valute porasla je iznad 23.000 dolara, vrativši se s nedavnog pada na 20.000 dolara. Ethereum se također oporavio, dosegnuvši najjaču točku od rujna.

bitcoin

Bitcoin (BTC) je premašio razinu od 23.000 dolara za početak vikenda, s cijenama koje su porasle na najviše razine u više mjeseci.

Nakon najniže vrijednosti od 20.961,21 USD u petak, par BTC/USD porastao je na unutardnevni vrhunac od 23.249,89 USD ranije danas.

Današnji rast je doveo do porasta bitcoina na najvišu razinu od 24. kolovoza, kada se cijena tada trgovala čak do 23.600 dolara.

BTC/USD – dnevni grafikon

Kao što se može vidjeti na grafikonu, ovaj potez dolazi s 14-dnevnim indeksom relativne snage (RSI) koji se kreće prema gornjoj granici na 90,00.

Trenutačno se indeks nalazi na razini od 86,30, s prethodnim dobicima koji pomalo blijede jer se trgovci okreću uzimanju dobiti.

U trenutku pisanja ovog teksta, BTC se trguje na 22.902,03 dolara, što je još uvijek gotovo 9,27% više od jučerašnjeg minimuma.

Ethereum

Poput bitcoina, ethereum (ETH) je također porastao u subotu, popevši se na najvišu razinu u posljednja četiri mjeseca.

ETH/USD dosegnuo je najvišu vrijednost od 1.674,18 dolara ranije tijekom dana, što slijedi najnižu vrijednost od 1.550,03 dolara u petak.

Kao rezultat tog poteza, Ethereum se oporavio na najvišu razinu neviđenu od 13. rujna, kada se posljednji put trgovalo iznad 1700 dolara.

ETH/USD – dnevni grafikon

Iako su cijene trenutačno ispod tog praga, povratak bikovskog zamaha u subotu mogao bi dovesti do daljnjeg rasta ovog vikenda.

Iznenadni porast gurnuo je 10-dnevni pomični prosjek (crveno) prema gore, produžujući udaljenost od njegovog 25-dnevnog parnjaka (plavo).

Sveukupno, Ethereum je porastao za 6,28% u vrijeme pisanja.

Registrirajte svoju e-poštu ovdje kako biste primali tjedne novosti o analizi cijena u pristiglu poštu:

Očekujete li da će Ethereum ovog vikenda porasti iznad 1700 USD? Iznesite svoje mišljenje u komentarima ispod.

Eliman bučica

Elliman nudi eklektičan pogled na analizu tržišta. Prethodno je bio brokerski menadžer i edukator za online trgovanje. Trenutačno radi kao komentator za razne klase imovine, uključujući kripto, dionice i FX, a također je i osnivač startupa.
Zasluge za slike: shutterstock, pixabay, wikicommons

Ne dajući mišljenje: Ovaj je članak samo u informativne svrhe. To nije izravna ponuda ili traženje ponude za kupnju ili prodaju, niti preporuka ili potvrda bilo kojeg proizvoda, usluge ili tvrtke. Bitcoin.com ne pruža investicijske, porezne, pravne ili računovodstvene savjete. Ni Tvrtka ni autor neće biti odgovorni, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ili navodno uzrokovan korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji sadržaj, robu ili usluge spomenute u ovom članku ili u vezi s njima.

Source link

Leave a Comment