Caleb True završava svoj dvogodišnji rad kao nogometni trener Edgewooda


Nogometni trener Edgewooda Caleb True, koji ovdje radi s bekom Andrewom Juddom tijekom sezone 2021., podnio je ostavku nakon dvogodišnje karijere u Mustangsima.

Kako se sezona izvan sezone nastavlja, Caleb True je otkrio da su mu glava i srce usredotočeni nigdje osim na nogomet.

“Gubio sam strast da se odmah vratim na to i uđem u novu sezonu,” rekao je True, koji je prošlog tjedna podnio ostavku na mjesto glavnog nogometnog trenera u Edgewoodu.

True se popeo tek prije nekoliko godina, ali činilo se da je cijelo vrijeme bio neobično strm uspon, a problemi izvan nogometa počeli su otežavati stvari. Sve se to urotilo da ga barem privremeno udalji s programa.

Truesovi su se vratili u Bloomington prije pet godina s Floride. True je godinu dana bio pomoćnik u Southu, zatim Edgewoodu, a zamolili su ga da preuzme kad je Brian Rosenburgh odstupio. Također, True je profesor algebre/geometrije, pokriva šest semestara, a kao glavni instruktor, bio je jedini član zgrade.

kontrola:Edgewood zapošljava Caleba Truea kao novog glavnog nogometnog trenera

“Ovo je bio ogroman posao”, rekao je True, “dovesti momke na teren i regrutirati u zgradi.” “Sada imamo raspored od 4A i biti jedini zaposlenik u zgradi, to je veliko postignuće. S tog aspekta, malo me stresira.”Source link

Leave a Comment