Caraway Steamer 2023 Recenzija | kuhinja


Ove proizvode odabiremo neovisno – ako kupujete putem jedne od naših poveznica, možemo zaraditi proviziju. Sve cijene bile su točne u trenutku objave.

Siječanj je pred vratima, ljudi, a to znači da je vrijeme da razmislite o svojim novogodišnjim odlukama. da li ti Je li to istina Jeste li se potrudili smanjiti ovisnost o TikToku? (Ne? Isto.) Jedna od mojih velikih odluka – i vjerojatno ona koju mnogi ljudi dijele – jest jesti malo zdravije 2023. Sada se dio toga vraća iz svih rijeka bogatog umaka, smočnica punih slatkiša i sočna pečenja koja prate blagdansku sezonu. Još jedan razlog da smanjite unos neke pokvarene hrane u kojoj ste uživali 2022. možda je dobra ideja za moje opće dobro. Jedan jednostavan način da to učinim je da promijenim metode kuhanja. Nemam fritezu, a kako nažalost nemam roštilj mogu samo ubaciti malo mesa i povrća, morao sam malo izdvojiti. U posljednje vrijeme radim zdrave i ukusne obroke koristeći ovu kombinaciju košare i lonca za kuhanje na pari moje omiljene marke posuđa, Caraway.

Dok je mini tava prisutna već neko vrijeme, aparat za kuhanje na pari—dostupan u malim i velikim veličinama—potpuno je nov. Ima netoksičan premaz koji se ne lijepi i savršeno leži u suprotnoj posudi. I dok ćete negdje drugdje vjerojatno pronaći lonac koji će stati u košaru za kuhanje na pari, zašto biste ga željeli? Poznati po svojoj visokoj kvaliteti, Caraway proizvodi odmah će unaprijediti vaše iskustvo kuhanja kod kuće. Osim toga, to su bili parnjaci dizajner Za ove lonce, pa ozbiljno sumnjam da ćeš bolje pristajati nego bilo što drugo.

Osobno sam veliki obožavatelj kuhanja na pari otkad pokušavam jesti cjelovite namirnice i hranjive obroke, često se uhvatim, uh, kako se “gnjavim” koliko ulja i maslaca umutim u tavu. I ako sam iskren, “žlice” maslaca imaju tendenciju griješiti na strani “četvrtine štapića” kada kuham za više od jednog komada, budući da je jedan od najlakših načina da osiguram jelo koje je sigurno ukusno povećati sadržaj maslaca. Osim toga, jedem puno piletine i brokule – što je glavna namirnica, znam – da je njihovo kuhanje na pari, uz malo riže sa strane, jednostavan obrok za vikend s malo masti i savršen za svako godišnje doba.

Međutim, ovaj aparat za kuhanje na pari ne kuha samo povrće i meso: možete ga koristiti za sve vrste ukusnih jela, uključujući ukusne knedle, knedle i još mnogo toga. (Osobno spakiram više Fly By Jing virusnih vrećica knedli za ručak nego što bih želio priznati u svom novogodišnjem članku o zdravoj hrani. To sprječava da se stvari zalijepe, a kuhanje na pari općenito pomaže olabaviti komadiće hrane koji bi se mogli oljuštiti u tava.

A s prosječnom ocjenom od 4,8 zvjezdica na web-mjestu marke i mnoštvom zadovoljnih kupaca, ovo je očito pobjednik. “Ova tvrtka je nevjerojatna. Bio sam vrlo zadovoljan svojom kupnjom i naručit ću još”, piše jedan recenzent. “Vrlo je lako kuhati i čistiti, a ja jednostavno volim kvalitetu i razumne cijene. Ovo toplo preporučujem svima koji uživaju u kuhanju.” Dakle, ako tražite jednostavan način da se hranite malo zdravije 2023. ili samo tražite nekoliko komada kuhinjske opreme, posuda za umak od kima i košara za kuhanje na pari dvije su izvrsne opcije.

Source link

Leave a Comment