Centennial Tennis ACT | GLUJTE tenis


Pridružite nam se na posebnoj večeri dok slavimo 100 godina tenisa u ACT-u! Black tie događaj održat će se u zadivljujućem Nacionalnom arboretumu, gdje će gosti uživati ​​u ukusnom obroku od tri slijeda, glazbi uživo i gostujućim govornicima. Ovo je noć koju ne smiju propustiti svi ljubitelji tenisa. Kupite svoje ulaznice sada putem Eventbritea. Ne propustite ovu povijesnu proslavu!

Događaj će se održati u prekrasnoj večeri u Nacionalnom arboretumu, gdje će gosti biti okruženi slikovitim vrtovima i prekrasnim vidicima. Večer će započeti domjenkom na kojem se gosti mogu družiti i uživati ​​u piću i predjelima dok uživaju u zapanjujućem pogledu.

Dok sunce zalazi, gosti će sjesti za obrok od tri slijeda. Nakon večere gosti će biti počašćeni glazbom uživo u kojoj će nastupiti neki od najtalentiranijih glazbenika u tom području. Večer će uključivati ​​i govore posebnih gostiju, koji će podijeliti svoja iskustva i mišljenja o povijesti i budućnosti tenisa na ACT-u.

Ovo je uistinu poseban događaj koji ne smiju propustiti teniski entuzijasti, ljubitelji povijesti i svi koji se bave tenisom u ACT-u. Kupite svoje ulaznice sada putem Eventbritea i budite dio ovog povijesnog slavlja. Dress code je crna kravata i očekuje se svečana odjeća.

Obavezno označite svoje kalendare za ovu nezaboravnu noć i ne propustite ovu jedinstvenu priliku da proslavite 100 godina tenisa u ACT-u.Source link

Leave a Comment