CEO NFT-a Steez i CEO Cryptoysa razgovaraju o budućnosti igranja i zabave unutar Web3


ovaj tjedan, NFT Steez Osnivač Cryptoysa Will Weinraub sastao se kako bi razgovarao o trenutnoj ulozi igranja i igara u odnosu na njihovu integraciju s nezamjenjivim tokenima i Web3 u cjelini.

Weinraub vjeruje da čin igre “nije isključivo samo za djecu” i da kao odrasli “još uvijek žudimo za elementom igre tijekom života”. Prema njegovim riječima, “igra je evoluirala” kroz razvoj tehnologije. NFT-ovi, posebno u igrama, istaknuli su ovaj sloj vlasništva kroz igru.

Weinraub i Cryptoys teoretiziraju da “odrasli samo traže načine da se ponovno osjećaju kao djeca.” Weinrob je zadržao pitanje “kako se igra razvija” i rekao je da je to jedno od osnovnih načela njegovog iskustva s razvojem igre.

Weinraub je naglasio koliko je duboko internet potaknuo razvoj igranja i igara, prelazeći s akcijskih figurica na gledanje svoje djece kako grade virtualne svjetove u Robloxu. Igrači više nisu ograničeni granicama svojih četvrti ili geografskih lokacija, rekao je.

Weinrob je naglasio da je sadržaj igara “vrlo, vrlo, vrlo različit” i više naginje “društvenom igranju”, bez obzira na geografske barijere, u usporedbi s igrama iz prethodnih desetljeća.