Chad Heene pomaže Chiefsima da osvoje AFC naslov


Bivši bek nogometnog kluba Michigan, Chad Henne, ušao je s klupe i ubacio dodavanje za touchdown u pobjedi Chiefsa nad Jaguarsima.

Ljubitelji nogometa u Michiganu imali su dobar razlog gledati nogomet Chiefsa posljednjih godina jer je Frank Clark igrao ključnu ulogu u mnogim njihovim doigravanjima.

Chad Henne također je u momčadi već niz godina, ali rijetko ga viđa budući da je drugi iza jednog od najvećih igrača u NFL-u u Patricku Mahomesu.

Međutim, Mahomes je zadobio uganuće gležnja u prvom poluvremenu i napustio je igru ​​na neko vrijeme. Henn je preuzeo, što se već dogodilo u divizijskom krugu doigravanja.

Henne je bio učinkovit u igri i uz vodstvo Chiefsa od samo 10-7, vodio je Kansas City u trčanju od 98 jardi. To vjerojatno nije nešto što su navijači Michigana očekivali u subotu, ili navijači Chiefsa, što se toga tiče.

Bivši četverogodišnji nogometaš Michigana nije iznosio blještave brojke. Bio je 5-za-7 za 23 jarda, ali je bacio touchdown koji je omogućio KC-u da povisi 17-7. Chiefsi su na kraju otišli na poluvrijeme sa 17-10 prije nego što se Mahomes vratio u trećoj četvrtini.

Prije dvije godine, Mahomes je izašao iz utakmice protiv Clevelanda, a Henn je igrao udobno. Bio je 6-za-8 za 88 jardi i pretvorio ključ kasno prvi kako bi pomogao Chiefsima da pobijede, iako je bacio interception.

Budući da je Henne u ligi više od desetljeća, pomalo je teško povjerovati da je još uvijek tu, ali igre poput današnje pokazuju zašto. Henn je tip beka koji je zadovoljan sjediti iza Mahomesa u ovom trenutku svoje karijere.

Ali kada je potrebno, on to čini i zato ga je Andy Reid zadržao. U svakom slučaju, bilo je lijepo vidjeti ga kako igra, plus Frank Clark je imao vreću i dva napada za poraz.Source link

Leave a Comment