Choudhury je osvojila Patriotovu titulu tenisačice tjedna


Annapolis, Maryland – Nakon što je prošlog vikenda pomogao Midshipmenima da osvoje par pobjeda, brucoš Sia Chaudhary Ženska teniska ekipa Navy proglašena je tenisačicom tjedna Patriotske lige, objavio je ured lige u utorak.

Chowdhury je postigao savršenih 3-0 za vikend, ostvarivši dvije pojedinačne pobjede u drugoj vožnji, a također je igrao u paru s početnicima Samantha Jones Za pobjedu parova u prvom dijelu subotnjeg susreta parova.

Midlothian, Va., porijeklom, otvorio je subotu udruživši se s Jonesom u drugom meču parova protiv Anouk Bruijmbom i Valerije Vencis iz St. Francisa, dok je Navy dvojac nokautirao Red Flash u tiebreaku 7-6 (7-2 ), kako bi pomogli Midovima da igraju parove.

Chowdhury je nastavila sa svojim jakim danom pobijedivši Penti Vandeput u dva seta, 6-0, 6-4, da bi osvojila drugo mjesto u singlu i povećala vodstvo Navya u onome što će postati timska pobjeda od 6-1.

Izjednačena s Ameliom Haley iz St. Bonaventure u zadnjoj polovici subotnjeg dvoboja, Choudhury je ponovno ostvarila pobjedu u dva seta na drugom pojedinačnom terenu, porazivši Haley odlukom 6-3, 6-2 koja je bila konačna odlučujuća točka. Pobjeda Navya 6-1.

Chaudhary sada ima omjer 12-6 u pojedinačnoj igri, a također ima omjer 7-7 u parovima do sada u svojoj rookie sezoni.

Što se tiče Chowdhury, ona je prva igračica Patriotske lige koja je ove sezone proglašena tenisačicom tjedna. Također je postala prva igračica mornarice koja je osvajala tjedne naslove lige otkako je bila brucoš Emily Tannenbaum Učinio je to nakon što je regularna sezona završila prošle godine 19. travnja 2022.

Navy se vraća s igrom u nedjelju, 29. siječnja, kada Meads igraju protiv Morgan Statea u 10 sati u Tose Family Tennis Center.Source link

Leave a Comment