Cijena bitcoina može postati parabolična ako se ova pretpostavka pokaže točnom


Slika članka

Godfrey Benjamin

Bitcoin adrese u gubitku dosegnule su najvišu razinu u osam mjeseci, što je pozitivan trend za coin

Bitcoin (BTC), najveća svjetska digitalna valuta po tržišnoj kapitalizaciji, zadržala je relativno jaku poziciju i rast cijene od početka godine. U vrijeme pisanja, novčić je mijenjao vlasnika po 21.077,33 USD, što je porast od 1,36% u posljednja 24 sata dok se sve više malih ulagača priprema za zamah kupnje.

Različiti čimbenici određuju rast cijene Bitcoina, a iako mnogi od tih čimbenika mogu biti temeljni, postoje neki jedinstveni pokazatelji u lancu koji mogu pojačati pretpostavke o tome kako će glavna kriptovaluta podnijeti dodatni priljev sredstava iz maloprodaje i poduzeća. kupaca u svim segmentima.

Prema podacima s platforme za kripto-analitiku Glassnode, broj izgubljenih Bitcoin adresa na temelju podataka iz sedmodnevnog pomičnog prosjeka (MA) dosegao je osmomjesečni minimum od 14.515.726.077.

To znači da sve više Bitcoin adresa počinje bilježiti profitabilnost u svojim posjedima budući da je trenutna cijena iznad prosječne ulazne cijene u određenom mjesečnom razdoblju. U ovom slučaju postoji trend da ti investitori ili kupci mogu pronaći dobar ulaz kada cijena bitcoina zabilježi blagu korekciju.

Ako je ova pretpostavka točna, to bi moglo signalizirati početak održivog novog trčanja za BTC.

Grafikon uzlaznog momenta cijene

Bilo je niza ambicioznih predviđanja o cijeni Bitcoina ove godine. Iako su neke od ovih projekcija konzervativne, poput predviđanja Bena Armstronga o 25.000 do 30.000 dolara, postoji niz drugih koje su u ovom trenutku preambiciozne.

Bitcoin je u studenom 2021. dosegao najvišu razinu svih vremena (ATH), a trenutno je pao za nevjerojatnih 69,36%. Valuta ima puno uzlaznih trendova rasta. Međutim, prvo se moraju prevladati trenutačni vjetrovi, uključujući krizu koja je potresla grupu za kriptovalute, čija je podružnica Genesis Global upravo podnijela zahtjev za stečaj.

Source link

Leave a Comment