Cijene Bitcoina i Ethereuma dobiti podršku za kinesku Novu godinu u sljedećoj fazi uspona?


Bitcoin je 20. siječnja bio u uzlaznom trendu, jer je probio dvostruku gornju razinu otpora na 21.600 USD, izlažući BTC prema razini od 22.500 USD. Ethereum je također probio ključno područje otpora na 1610 dolara, a svijeće su se zatvorile iznad ove razine otvarajući dodatni prostor za kupnju do 1675 dolara.

Kineska nova godina bliži se u nedjelju, 22. siječnja, što često dovodi do nestabilnosti tržišta.

Najveći državni praznik u Kini naziva se Zlatni tjedan, a uključuje 12 dana svečanosti s različitim temama životinja. Godine 2021. tema godine bit će “Godina psa”, koja počinje 18. lipnja, a 2023. bit će “Godina štakora”.

Burze u Šangaju i Shenzhenu bit će zatvorene od 23. do 27. siječnja 2018. zbog praznika lunarne Nove godine. Kao rezultat toga, to će utjecati na tržište dionica i globalnu trgovinu.

Stoga kupci imaju više poticaja za manipuliranje imovinom tijekom blagdanske sezone, posebno jer postoji profit ako ste u mogućnosti prodati prije 28. prosinca.

Postoji li veza između kineske Nove godine i pada cijena bitcoina?

Bitcoin je obično crven u tjednima koji prethode kineskoj novoj godini. U 2019. cijena je postojano padala s 3491 USD 1. siječnja na najnižu razinu od 3397 USD 2. veljače. Za kriptovalute je tipičan pad početkom nove godine. Oni imaju tendenciju da budu ohrabreni praznicima, a onda se raspadnu nakon toga.

Do četvrtka su se cijene donekle oporavile i u petak ujutro bile su procijenjene na 8.526 dolara. Ova se povijest već ponavljala, što će navesti ulagače da predvide kraj njegove buduće putanje

Nakon postupnog rasta uslijedio je veliki porast tehnoloških dionica tijekom prvog tjedna veljače, s velikim dvodnevnim porastom krajem tjedna.

Nakon kineske Nove godine, cijena se lagano počela oporavljati na 46,2 tisuće dolara. Srećom, ovo nije izbrisalo sve dobitke ostvarene prije kineske Nove godine

U 2022. godini cijene bitcoina naglo su pale na oko 37 000 USD prije praznika. Što se ostalog tiče, bitcoin je doživio vrhunac cijene oko 39.000 dolara uoči kineske Nove godine.

Cijena Bitcoina

Današnja cijena bitcoina iznosi 21.837 dolara s vrijednošću trgovanja u 24 sata od 23 milijarde dolara. Cijena Bitcoina porasla je za 3,39% u posljednja 24 sata, a trenutno je CoinMarketCap na prvom mjestu s tržišnom kapitalizacijom uživo od 420 milijardi dolara.

Bitcoin, BTC, dosegao je razinu od 22.500 dolara i približava se granici od 23.000 dolara. U uzlaznom je trendu i vjerojatno će se nastaviti tijekom ovog vremenskog razdoblja.

U vremenskom okviru od 4 sata, Bitcoin je formirao “tri bijela vojnika”, a probijanje ovog dvostrukog vrha otpora ukazuje na šanse za nastavak rasta.

Grafikon cijena Bitcoina – Izvor: Tradingview

Od sada, Bitcoin se približava otporu od 1.675 dolara i vjerojatno će nastaviti svoj put sve više dok ne dosegne razinu od 1.760 dolara. U slučaju proboja prema gore, bilo bi mudro iskoristiti porast koji je otvorio više prostora za kupnju.

Cijena Ethereuma

Trenutna cijena Ethereuma je 1621,48 dolara uz 24-satni obujam trgovanja od 7 milijardi dolara. Ethereum je porastao za 4,38% u posljednja 24 sata i trenutno je na drugom mjestu prema CoinMarketCap-u s tržišnom kapitalizacijom od 198 milijardi dolara.

Ethereum je probio područje otpora koje je sprječavalo proboj na nove vrhunce, a svijećnjak koji se zatvori iznad ove razine otvara dodatni prostor za kupnju. Trenutno se trguje po 1.657 dolara

Grafikon cijena Ethereuma – Izvor: Tradingview

Par ETH/USD sada ima visoku razinu otpora na 1610 USD. Svijeće koje se zatvaraju iznad ove razine otpora podržavaju trend, koji bi mogao biti bikovski.

U vremenskom okviru od 4 sata, par ETH/USD formirao je bočni kanal i trenutno je u uzlaznom trendu, što je podrška na 1600 USD. Probijanje bi moglo izložiti ETH blizu 1,515 dolara.

Prije igre: 3 novčića za traženje tijekom pretprodaje

Ulaganje u altcoine prije prodaje može biti vrlo korisno iskustvo za ulagače. Pažljivim istraživanjem i slijedeći preporuke vodećih kriptovaluta, oni mogu biti u dobroj poziciji da iskoriste potencijal tih valuta.

Fight Out (FGHT)

Fight Out je praktičan i isplativ način da ostanete u formi. Kupnjom njihovih FightOut kodova dobivate pristup specijaliziranim uslugama osobnog treninga po niskoj cijeni, što čak i onima s ograničenim budžetom omogućuje da iskoriste prednosti vašeg vježbanja.

Pripremni nastup za FGHT bio je veliki uspjeh, donijevši 3,11 milijuna dolara. Sve aktivnosti povezane s avatarima su dokumentirane, pružajući vam odličan izvor za prosuđivanje vlastitih postupaka. Imate samo ograničeno vrijeme da dobijete 60,06 FGHT za svaki USD koji potrošite (u ETH ili USDT).

Nadalje, tržište očekuje da će cijene FGHT-a rasti kako se prodaja nastavlja, stoga djelujte brzo i iskoristite ovu priliku.

Posjetite FightOut sada

C + Charge (CCHG)

C + Charge pokreće pionirski sustav plaćanja koji pokreće blockchain za vlasnike električnih vozila. Kada ih korisnici prvi put napune, dobit će ugljične kredite, s krajnjim ciljem značajnog smanjenja emisije stakleničkih plinova.

Ova tehnologija koja mijenja igru ​​ima potencijal transformirati dugo uspostavljeno tržište ugljičnih kredita, kojim je uglavnom dominirala mala skupina ljudi. Stvara jednake uvjete i omogućuje mnogim tvrtkama sudjelovanje u sektoru.

Očekuje se da će tržište dobrovoljnog kreditnog tržišta (VCM) dosegnuti 100 milijardi USD do 2030. C + Charge, tržišni lider u ovom prostoru, preuzima vodstvo i uspješno je prikupio više od 335.000 USD tijekom faze pretprodaje, što ukazuje da se industrija brzo širi.

Posjetite C + Charge odmah

Meta Masters Syndicate (MEMAG)

Meta Masters Guild je doživio eksplozivan rast, popevši se sa 200.000 dolara na 550.000 dolara u samo nekoliko dana. Ovaj veliki porast ukazuje na to da javnost ima visok stupanj povjerenja u buduće širenje tvrtke i njenu sposobnost stvaranja profita. Meta Masters Guild će objaviti svoju prvu mobilnu igru ​​u trećem kvartalu 2023.

MEMAG, njihova kriptovaluta, omogućuje korisnicima ostvarivanje prava upravljanja, sudjelovanje u aktivnostima pohrane i kupnju predmeta i NFT-ova na mreži. Osim toga, namjeravaju razviti Web3 i Play-to-win igre kako bi ponudili zanimljivija iskustva igranja.

Rani korisnici imaju ograničenu priliku za sudjelovanje u MEMAG rasprodaji, koja trenutno nudi 1 MEMAG za 0,01 USD.

Međutim, očekuje se da će ta cijena porasti za manje od dva tjedna, pa bi se zainteresirani kupci uskoro trebali preseliti ako se žele domoći novčića po najnižoj mogućoj cijeni. Ne propustite ovu odličnu ponudu koja se sastoji od sedam faza!

Posjetite Meta Masters Guild sada

Pronađite najbolju cijenu za kupnju/prodaju kriptovalute

Praćenje cijena kriptovalute – Izvor: Kriptonoza

Source link

Leave a Comment