Cijene Bitcoina i Ethereuma na korak su od potpaljivanja održivog kripto bika


Tržište kriptovaluta uskoro će pokrenuti održivu revoluciju. Bitcoin i Ethereum uskoro će dosegnuti nove godišnje rekorde, što bi moglo dovesti do znatnog rasta tržišta kriptovaluta u nadolazećim tjednima.

Bitcoin je produžio svoj snažan pobjednički niz i porastao više od 8,5% na 23.162 USD. Druga najveća kriptovaluta, Ethereum (ETH), također je na vrhuncu jer je porasla za gotovo 5% na 1655 USD.

Unatoč stalnim negativnim vijestima s dviju velikih burzi, Coinbase i Gemini, činilo se da je Bitcoin ignorirao sva tržišna previranja ovog tjedna.

Coinbase pod vatrom: kako su loše sigurnosne prakse dovele do kolektivne tužbe

U nastojanju da grupnu tužbu protiv mjenjačnice kriptovaluta Coinbase zadrži izvan arbitraže, grupa investitora drži podatke o svojim računima u tajnosti.

Nadaju se da će njihov slučaj na kraju biti saslušan na američkom sudu. Kupci tvrde da sigurnosne mjere u Coinbaseu nisu bile dobre i da su rezultirale gubitkom sredstava. Također tvrde da Coinbase pokušava izbjeći bilo kakvu odštetu za svoje žrtve.

Tužitelju u tužbi iz novčanika je nezakonito uzeto 6000 dolara kripto sredstava i preseljeno na adresu koja nije bila njegova. Također tvrdi da Coinbase nije učinio ništa da zaustavi hakere koji su ukrali 1000 dolara s njegovog bankovnog računa. Stoga bi kolektivna tužba mogla imati veliku težinu na tržištu kriptovaluta.

Ulagači poduzimaju pravni postupak protiv Gemini Exchange zbog optužbi za prijevaru

Osim Coinbasea, u središtu pozornosti je i Gemini koji uzrokuje usporavanje uspona tržišta kriptovaluta. U kolektivnoj tužbi tvrdi se da je tvrtka prekršila zakon o razmjeni. Program “Earn”, kroz koji Gemini isplaćuje do 7,4% kamata trgovcima, srž je tužbe podignute protiv tvrtke i njenih osnivača u američkom južnom okrugu New Yorka.

Kada je program prestao prihvaćati ulaganja u prosincu 2022., oni koji su već uložili nisu mogli izvući svoj novac. Pad FTX tržišta krajem studenog zaustavio je Earn kada ga je stvorio osnivač Sam Bankman-Fried Alameda Research.

Rečeno je da je ova tvrtka primila 10 milijardi dolara digitalnih sredstava klijenata od FTX-a.

Genesis Global, koji radi s Geminijem koji je institucionalna tvrtka za kriptovalute, osjetio je učinke pada FTX-a. Max J. Hastings i Brendan Pecha dvoje su ljudi koji su podnijeli tužbu. Ovo odgovara na pitanja je li Gemini registrirao imovinu kao vrijednosne papire u zakonu SAD-a.

Štoviše, Genesis navodno duguje Geminiju gotovo milijardu dolara. 16. studenog 2022. Genesis je objavio da će zbog “problema s FTX-om” svi povrati zajmova biti odgođeni. Drugim riječima, tvrtka nije dostupna za buduće kredite. Stoga bi kolektivna tužba mogla imati veliku težinu na tržištu kriptovaluta.

Cijena Bitcoina

Bitcoin ima trenutnu cijenu od 23.240,65 dolara i dnevni obujam trgovanja od 35 milijardi dolara. Bitcoin je porastao za 7% u posljednja 24 sata i ima tržišnu kapitalizaciju od 447 milijardi dolara. CoinMarketCap je trenutno na prvom mjestu.

Bitcoin sada drži cijenu malo ispod 23.150 dolara. Na dnevnom vremenskom okviru, Bitcoin je formirao bikovsku svijeću zahvatanja što ukazuje na to da postoji šansa da se bikovski trend nastavi. Ako bitcoin prijeđe razinu od 22.750 dolara, mogao bi ciljati na razine od 24.000 ili 24.550 dolara.

Grafikon cijena Bitcoina – Izvor: Tradingview

Na donjoj strani, trenutna podrška Bitcoina na 22.500 USD prevladava, a daljnji pad ispod te razine mogao bi ga izložiti na 21.550 USD.

Cijena Ethereuma

Cijena Ethereuma u posljednja 24 sata iznosi 1.654,74 dolara uz obujam trgovanja od 10 milijardi dolara. Porastao je za 4% u proteklom danu.

CoinMarketCap, koji pruža upozorenja o tržištu kriptovaluta i tokena uživo, trenutno je na drugom mjestu u smislu prosječnog dnevnog volumena trgovanja.

21. siječnja, par ETH/USD suočava se s jakim otporom blizu 1680 USD. Cijena ETH-a zatvorila se ispod otpora od 1680 USD 22. prosinca, s medvjeđim dojijem koji se proteže oko male bikovske svijeće na 1690 USD.

Grafikon cijena Ethereuma – Izvor: Tradingview

Postoji mogućnost (iako ne previsoka) da cijena ETH dosegne 1610 dolara u kratkom roku ako uspije zatvoriti svijeće iznad ove razine.

Gledajmo 1610 USD za svako zatvaranje iznad ove razine. Ako se zatvori iznad ove razine, možemo vidjeti potencijalnu dugu trgovinu.

3 novčića na koje morate obratiti pozornost tijekom pretprodaje: vratite prije svih ostalih!

Ulaganje u altcoine prije prodaje korisno je za ulagače koji se pripremaju i slijede odgovarajuća istraživanja i preporuke. Oni će moći iskoristiti potencijal ovih kovanica.

Fight Out (FGHT)

Fight Out je praktičan i isplativ način da ostanete u formi. Kupnjom njihovih FightOut kodova dobivate pristup specijaliziranim uslugama osobnog treninga po niskoj cijeni, što čak i onima s ograničenim budžetom omogućuje da iskoriste prednosti vašeg vježbanja.

Iako je nova aplikacija za fitness jedan od Move2Earnovih robusnih značajki, njena jedinstvena sposobnost praćenja fizičke i mentalne kondicije, zajedno sa značajkom NFT Avatara i društvenog natjecanja, izdvaja je od ostalih M2E softvera. Fight Out praćenje performansi korisnika u stvarnom vremenu omogućuje ljudima praćenje i praćenje njihovog napretka u snazi, kardiovaskularnoj izdržljivosti i još mnogo toga.

Kao korisnik, čak se možete natjecati protiv prijatelja sličnih razina vještina. Nakon što postignete cilj u stvarnosti, vaš avatar prelazi na razinu kao što je bio moj – pripremajući ga za potencijalne bitke protiv avatara drugih korisnika kako biste zaradili nagrade.

Ulagači odabiru kriptovalutu FGHT$ FGHT tvrtke Fight Out s obećavajućim konceptom i velikim bonusima prije prodaje koji mogu varirati od 50% do više, ovisno o iznosu ulaganja.

S partnerima kao što su LBank Labs, Cryptonews.com, Transak i BlockMedia Labs koji pružaju operativnu i financijsku pomoć, ovaj projekt je spreman za uspjeh i do danas je već prikupio više od 3 milijuna dolara.

FGHT će biti u prodaji ograničeno vrijeme. Ako razmišljate o ulaganju, djelujte brzo i iskoristite ovu priliku.

Posjetite FightOut odmah

C + Charge (CCHG)

C + Charge pokreće pionirski online sustav plaćanja za ljude s električnim vozilima (EV). Omogućit će korisnicima da svoju početnu naknadu pretvore u kredite koji se mogu iskoristiti za ugljični kredit. Konačni cilj je značajno smanjiti emisije stakleničkih plinova putem putovanja automobilom.

Koliko god potencijal ove tehnologije u potpunosti mijenja igru, ona ima potencijal potpuno transformirati tržište ugljičnih kredita. To omogućuje sudjelovanje velikom broju tvrtki i dodaje im veću vrijednost.

Očekuje se da će kapital temeljen na dionicama dosegnuti 100 milijardi dolara do 2030., što ga čini velikom investicijskom prilikom za tvrtke. C+Charge je prikupio više od 344.000 USD u pretprodaji, što ukazuje da postoji značajna potražnja za VCM-ovima.

Posjetite C + Charge odmah

Meta Masters Syndicate (MEMAG)

Cijena Meta Masters Guilda je u samo nekoliko dana skočila sa 200.000 dolara na 550.000 dolara. Ovaj značajan porast pokazuje da javnost ima visoku razinu povjerenja u budući rast tvrtke i njenu sposobnost generiranja dobiti. U trećem kvartalu 2023. Meta Masters Guild će objaviti svoju prvu mobilnu igru.

Mreža MEMAG postoji već neko vrijeme, omogućujući korisnicima stvaranje i upravljanje svojim kriptovalutama, kao i trgovanje na javnim burzama. Također razvijaju igre koje korisnicima omogućuju da zarade nagrade za igranje uz one koje pokreće Web3, platforma kompatibilna s Ethereumom.

Kako sada stoji, proces ulaganja u MEMAG počinje kupnjom MEMAG tokena u vrijednosti od 10 USD. Ako sudjelujete u pred-ponudi, ponuda je 1 token za samo 0,01 USD; Rani ulagači imaju ograničenu mogućnost sudjelovanja.

Posjetite Meta Masters Guild sada

Pronađite najbolju cijenu za kupnju/prodaju kriptovalute

Praćenje cijena kriptovalute – Izvor: KriptonozaSource link

Leave a Comment