CJ Stroud zamjena unutrašnjosti za 2023


Ohio State Buckeyes očito su jedan od elitnih programa u sveučilišnom nogometu. Dok je Alabama možda ispred u smislu sveukupne izvrsnosti i dosljednosti, Ohio State, Georgia i Clemson su sljedeća razina zbog svog nadmoćnog talenta, regrutiranja, treniranja i sposobnosti da se pojave u velikim utakmicama.

Buckeyes se moraju oprostiti od beka CJ Strouda, budući da je talentirani bek izabrao NFL draft. Ima priliku biti prvi izbor i jasno je da Stroud ima vještinu da postane bek koji će promijeniti igru ​​na profesionalnoj razini.

Stroud je imao sjajnu godinu za Buckeyese, dovršivši 258 od 389 dodavanja za 3688 jardi s 41 dodirom i 6 presretanja. Također je bio starter u sezoni 2021. kada je bacio 4435 jardi s 44 TD-a i 6 trzalica.

Stroud se suočio s razočaranjem kada je Ohio State predao svoju drugu uzastopnu utakmicu protiv velikog rivala Michigana, ali se vratio sjajnom igrom protiv budućeg nacionalnog prvaka Georgije u polufinalu doigravanja College Footballa. Završio je 23 od 34 dodavanja za 348 jardi s 4 dodira i bez presretanja. Ohio State bio je promašen field goal izvan natjecanja za nacionalno prvenstvo i izgubio je utakmicu rezultatom 42-41.

Glavni trener Ryan Day trebao bi zamijeniti sjajnog beka. Ima dva glavna kandidata koji će se natjecati za posao i barem jednog potencijalnog dugog udarca.

Kyle McCord

McCord je 2021. bio regrut s 5 zvjezdica, a natjecao se za početnu poziciju sa Stroudom i još jednim kandidatom za poziciju rookieja. McCord je završio drugi iza Strouda, a sada ima još jednu priliku zaraditi pole position.

“Mislim da što više ponavljanja imate, postajete sigurniji i igra postaje sporija za vas. To je zapravo ono gdje sam trenutno,” rekao je McCord. “Mislim, svaki dan osjećam se kao da sam učinivši korak naprijed. Dakle, samo pokušavam nastaviti ovim putem.”

McCord je započeo jednu utakmicu umjesto Strouda 2021. i kompletirao 13 od 18 dodavanja za 319 jardi s dva touchdowna i presretanja u pobjedi protiv Akrona.

Dobio je pozitivne povratne informacije od trenerskog osoblja, a on poboljšava neke tehničke detalje i poduzima korake za poboljšanje svoje sposobnosti vođenja.

McCord se također ističe kao zvijezda srednjoškolskog beka Marvina Harrisona Jr. Njih dvojica imaju izvrsnu kemiju i mogli bi ga učiniti idealnim kandidatom da preuzme mjesto početnog beka Buckeyesa.

Devin Brown

Brown je ove sezone bio treći igrač države Ohio i igrao je na terenu 15 puta tijekom sezone 2022. Nijedno od tih igranja nije bilo pokušaj dodavanja, ali je Brown pokazao superiornu snagu ruku i vrijeme kada je bacao loptu na otvorenim treninzima.

Brownsi će vjerojatno dati Buckeyesima veću dimenziju trčanju nego pod Stroudom. On nije dinamičan i brz vozač, ali se ističe u promašivanju napadača svojom sposobnošću da koristi svoju masu i mijenja svoju brzinu.

“Osjećam se kao da sam više tip koji igra igrice. Osjećam se kao da sam prije bio spor sa zlostavljanjem koje sam doživio u Arizoni, bilo je malo drugačije”, rekao je Brown. “I osjećam kao da se moja igra potpuno promijenila, odlaskom u Corner Canyon (njegovu srednju školu u Utahu tijekom postdiplomskog studija) i upisom na fakultet. I, znate, promijenilo se kao i svake godine iskreno, po mom mišljenju. Ali osjećam da imam neke dobre sposobnosti u industriji igara.”

Dok je McCord favorit za početak QB bitke, Brown je prilično napredovao otkako se pridružio državi Ohio u siječnju 2022.

Bilo je nekih špekulacija da bi Brown mogao ući u prijelazni rok, ali Brown je rekao da on ne ide nikamo, te da se veseli što će dobiti svoju priliku pokazati što može u ovoj neizvjesnoj borbi.

Lincoln Kinnholz

Kienholz je novi brucoš u državi Ohio koji je velika šansa u borbi bekova. Bilo bi veliko iznenađenje da je pobijedio i McCorda i Browna, ali on je talentirani regrut s 4 zvjezdice i bio je tri sportske zvijezde na TF Riggs HS u Južnoj Dakoti.

Kienholz je imao dinamičnu seniorsku sezonu, ispunivši 66,5 posto svojih dodavanja za 3422 jardi s 46 dodira i 6 presretanja. On je također trkač koji mijenja igru, koji je imao 1435 jardi u trčanju i 24 touchdowna u trčanju.

Kienholz će se timu pridružiti ovog ljeta nakon što završi zadnji razred srednje škole. Morat će prijeći dug put da dobije posao, ali očito je da je veliki talentSource link

Leave a Comment