Članovi Medi-Cala sada mogu dobiti pristup inovativnim digitalnim programima za prevenciju, liječenje i poništavanje kroničnih stanja | Blue Shield California


Fotografija Wellvo MediCal 3

Los Angeles i San Diego, Kalifornija (23. siječnja 2023.) – Blue Shield of California Promise Health Plan sada nudi svojim članovima Medi-Cal Wellvolution, digitalni medicinski program i podršku za mentalno zdravlje koja se može prilagoditi kako bi zadovoljila individualne zdravstvene potrebe i preferencije.

Kreiran u suradnji sa Solera Health, Wellvolution nudi četiri stupa zdravstvene podrške putem svojih programa temeljenih na aplikaciji: prevencija bolesti; Preokretanje kroničnog stanja, podrška mentalnom zdravlju; i prestati pušiti.

“Aplikacije Wellvolution lifestyle medicine osnažuju naše članove Medi-Cala da poboljšaju svoje fizičko i mentalno zdravlje”, rekao je James Cruz, glavni medicinski službenik Blue Shield of California Promise Health Plan. “Wellvolution poboljšava pristup skrbi, za koju znamo da pomaže u uklanjanju praznina u zdravstvenoj skrbi za naše članove.”

Angie Kalusek-Ibrahimi, MD, direktorica medicine stila života u Blue Shieldu iz Kalifornije, složila se. “Članovi Blue Shield Promise koji se upišu u Wellvolution imaju online pristup nizu digitalne skrbi za životni stil medicine i programa mentalnog zdravlja koji se temelje na dokazima i mogu učiniti mjerljiva poboljšanja u njihovom cjelokupnom zdravlju i dobrobiti, a posebno za one s kroničnim bolestima .”

Wellvolution programi kojima članovi Medi-Cala mogu pristupiti uključuju:

  • Prevencija šećerne bolesti – Odobreni program Centra za kontrolu bolesti i prevenciju dijabetesa (DPP). Ovaj 12-mjesečni program pruža članovima koji ispunjavaju uvjete individualnu obuku, digitalnu vagu i Fitbit.
  • Suprotno od kroničnog stanja – Aplikacija za pametni telefon koja se bavi određenim zdravstvenim problemima kao što su dijabetes i pretilost.
  • Pomnost i mentalno zdravlje – Aplikacija na zahtjev koja pomaže u upravljanju tjeskobom, depresijom, problemima spavanja i drugim izazovima mentalnog zdravlja te nudi stotine alata i vježbi za smanjenje stresa i poboljšanje mentalnog zdravlja.
  • Prestanite koristiti duhan Alati uključuju nikotinsku nadomjesnu terapiju (NRT) koja pomaže članovima da smanje žudnju i prestanu pušiti.

Wellvolution također nudi opće mogućnosti fitnessa kroz Everyday Choices, koji nudi videozapise vježbanja na zahtjev koje vode stručnjaci za fitness i biblioteku recepata za hranjive obroke.

“Uzbuđeni smo što možemo proširiti naš odnos s Blue Shieldom iz Kalifornije kako bismo članovima Medi-Cala ponudili ove pristupačne digitalne zdravstvene programe kako bismo im pomogli da ostanu zdravi”, rekla je Mary Langowski, izvršna direktorica tvrtke Solera Health. “Pohvaljujemo Blue Shield za njegovo kontinuirano vodstvo u pružanju zdravstvenih rješenja koja se temelje na dokazima i koja su prilagođena potrošačima, a koja potrošači žele i trebaju.”

Članovi Medi-Cal-a mogu se registrirati posjetom Wellvolution.com/medi-cal i stvaranjem računa i lozinke. Zatim ispunjavaju jednostavan zdravstveni upitnik kako bi postavili svoje zdravstvene ciljeve. Na temelju svojih odgovora mogu odabrati i registrirati se kod pružatelja digitalnih aplikacija koji nude programe, alate i strategije koje će im pomoći u postizanju željenih zdravstvenih ciljeva. Mnoge aplikacije nude online digitalne trenere i alate za učenje kao dio svog ukupnog programa. Za dodatnu podršku, članovi također mogu posjetiti jedan od resursnih centara zajednice Blue Shield of California Promise Health Plan.

Za više informacija o digitalnim resursima dostupnim članovima Medi-Cala putem platforme Wellvolution tvrtke Blue Shield idite na wellvolution.com/medi-cal.

O zdravstvenom planu Blue Shield of California Promise Health Plan

Blue Shield of California Promise Health Plan organizacija je upravljane skrbi, u potpunom vlasništvu Blue Shielda iz Kalifornije, koja pruža Medi-Cal i Cal MediConnect. Vode ga zdravstveni djelatnici s filozofijom “Članovi na prvom mjestu” i predani su izgradnji visokokvalitetne mreže pružatelja usluga i partnerstvu s organizacijama zajednice s više od 450 000 članova. Za više informacija o zdravstvenom planu Blue Shield of California Promise posjetite www.blueshieldca.com/promise. Za više vijesti o Blue Shield of California posjetite https://news.blueshieldca.com. ili nas pratite na LinkedInu, Cvrkutili Facebook.

O Solera Health

Solera Health mijenja živote usmjeravajući ljude ka boljim zdravstvenim rješenjima koja djeluju. Koristeći dinamičnu digitalnu platformu, tvrtka pruža intenzivne, na dokazima utemeljene intervencije u načinu života, ponašanju i društvenim intervencijama, utječući na najčešća i najskuplja kronična stanja u različitim razinama ozbiljnosti. Solera strateški spaja potrošače s najprikladnijim rješenjem unutar pažljivo odabranih i provjerenih mreža digitalnih rješenja i rješenja za društvene točke koja se implementiraju putem inovativnog modela plaćanja temeljenog na vrijednosti. Tvrtkin paket ponude softvera za slučajeve uključuje prevenciju i upravljanje dijabetesom, prevenciju pada, hipertenziju, mentalno zdravlje i zdravlje ponašanja, mišićno-koštani sustav, prestanak pušenja i kontrolu težine. Nadalje, Solerino rješenje svjetske klase obrađuje izazovne administrativne zadatke, uključujući obradu zahtjeva, usklađenost, angažman potrošača, provjeru podobnosti, podudaranje članova i upravljanje dobavljačima, dajući platiteljima naknada i poslodavcima pristup desecima bodovnih rješenja sa samo jednim ugovorom i integracijom tehnologije. Jedan . Za više informacija posjetite www.soleranetwork.com.

Source link

Leave a Comment