Crypto Culinary Club u Los Angelesu od petka će prodavati NFT-ove slavnim kuharima


Iako ne čujete puno velikih vijesti u svijetu NFT-ova koji se stalno širi i koji se odnosi na ugostiteljski sektor, Crypto Culinary Club izazvao je popriličan interes ovog tjedna objavom svoje prve prilike za članstvo.

Osnovan od strane Capono Dacascosa i u vlasništvu slavnog kuhara Michaela Simona, Crypto Culinary Club ponudit će svoj prvi val pristupa događajima s hranom koju pripremaju poznati kuhari kao što su Christine Kish, Esther Choi, Eric Adjipong i Cat Cora, kao i privatne virtualne tečajevi kuhanja, skočni prozori i još mnogo toga. Članstvo u platformi živjet će na Ethereum blockchainu.

“[I’m excited] O dobivanju prilike za povezivanje s članovima kluba kroz osobne demonstracije kuhanja i nevjerojatne događaje koji će se događati. Ugostit ćemo ove događaje pojedinačno i s drugim kuharima koje jako poštujem. Ovi kuhari ne samo da su među najboljima u poslu, već su i neki od najiskrenijih ljudi koje poznajem.” rekao je kuhar Michael Simon u ovotjednoj najavi kuhara za NFT.

Symon je i partner Crypto Culinary Cluba.

Tokeni će biti pušteni u prodaju u petak, 27. siječnja 2023. u 12 sati po pacifičkom vremenu. Samo 9750 tokena bit će dostupno za kupnju kako bi se osiguralo članstvo u Crypto Culinary Clubu po cijeni od 3ETH po tokenu.Source link

Leave a Comment