Crypto Oasis identificira preko 1650 Blockchain organizacija u regiji UAE tijekom četvrtog tromjesečja 2022.


DUBAI – (NewMediaWire) – 20. siječnja 2023. – (ACN Newswire) – Crypto Oasis, najbrže rastući blockchain ekosustav na svijetu, premašio je svoj cilj identificiranja 1500 organizacija u ekosustavu do kraja 2022. Od 31. prosinca bilo je više Od 1650 organizacija i ekosustava, uključujući geografsku regiju Bliskog istoka i Sjeverne Afrike i organizacije povezane s Blockchainom, Crypto, Metaverse i Web3, Rasla je brže nego što se prije očekivalo.

Ekosustav je svjedočio snažnom rastu od 13,8%, dok se očekuje da će Crypto Oasis nastaviti sa snažnim rastom u nadolazećim mjesecima, budući da regulatori u regiji pozdravljaju inovacije i poremećaje, olakšavajući tvrtkama povezanim s blockchainom osiguranje licenci i rada. Na čelu toga je Dubai Multi Commodities Center (DMCC) u kojem se nalazi više od 500 domaćih Blockchain organizacija, što predstavlja najveću koncentraciju kripto i blockchain tvrtki u regiji Bliskog istoka i Sjeverne Afrike (MENA).

Crypto Oasis je dodao više od 200 novih objekata u četvrtom tromjesečju 2022. što je dovelo više od 1300 novih stručnjaka u uspješan ekosustav, čime je ukupan broj pojedinaca koji rade u industriji porastao na više od 8300. Ovaj rast od 19% može se pripisati brojkama. Zapošljavanje pokazuje da UAE je sila s kojom se treba računati na globalnoj blockchain sceni. 78,2% (oko 6500) ovih pojedinaca radi za organizacije koje su izvorne za blockchain, tj. one koje su usmjerene na blockchain i srodne decentralizirane tehnologije. 21,8 posto (oko 1800) posto radi za strane tvrtke, tj. one koje pružaju usluge ili proizvode povezane s blockchainom, ali nisu primarno fokusirane na blockchain.

Ralf Glabischnig, osnivač Crypto Oasisa izjavio je: “Uzbuđeni smo identificirati ove nove organizacije u našem ekosustavu koje doprinose raznolikoj zajednici dionika. Mogućnosti Web3 tehnologije su ogromne, od financija i upravljanja lancem opskrbe do igara i društvenih medija. Međutim, s obzirom na to da je riječ o relativno novoj tehnologiji koja je u nastajanju, njezin puni potencijal tek treba biti dostignut, a industrija se suočava s izazovima kao što su skalabilnost, sigurnost i prihvaćanje korisnika. To je uzbudljivo i brzo razvijajuće polje za promatranje, a mi želimo surađivati ​​i učiti jedni od drugih dok poboljšavamo Web3 i decentralizirane tehnologije.”

Crypto Oasis podržava blockchain i Web3 organizacije za pristup resursima i stručnosti koji im mogu pomoći u kretanju složenim krajolikom koji se brzo razvija. Osim toga, pridruživanje ekosustavu daje im priliku za povezivanje s potencijalnim partnerima i klijentima, prikazujući svoj rad široj publici.

“UAE je savršen spoj talenta i kapitala izgrađen na infrastrukturi svjetske klase”, rekao je Saqr Erekat, suosnivač Crypto Oasis. “Ministarstvo gospodarstva (MoE) postalo je jedna od prvih vladinih agencija u svijetu koja je aktivna u metaverzumu. Godine 2022. Ministarstvo obrazovanja objavilo je svoju Strategiju digitalne ekonomije koja ima za cilj udvostručiti doprinos digitalne ekonomije s 9,7 % na 19,4% u sljedećem desetljeću. Početak organizatora kao što je VARA i razni industrijski događaji kao što su Abu Dhabi Financial Week i Dubai Financial Week Week, kao i pokretanje Dubai Economic Agende “D33”, pokazuju predanost UAE na poduzimanje aktivnog koraka kako bismo postali središte digitalne ekonomije na globalnoj razini.”

Prvo izdanje Izvješća o ekosustavu kripto oaze za 2022., objavljeno u partnerstvu s Roland Bergerom 22. listopada, identificiralo je više od 1450 Web3 organizacija u UAE do kraja trećeg tromjesečja 2022. Ovo izvješće ima za cilj stvoriti prvu kvantitativnu i kvalitativnu studiju o okruženje Oasis kripto ekosustava. Komentirajući rast ekosustava, Pierre Samatis, partner i globalni voditelj kripto ekonomije i Web3 u Roland Bergeru, visokoprofilnoj tvrtki za strateško savjetovanje, rekao je: „UAE su u jedinstvenoj poziciji da igraju vodeću ulogu u globalnoj inovacijskoj ekonomiji. . Kripto ekosustav nastavit će rasti Oasis ekosustav u nadolazećim mjesecima jer već možemo svjedočiti tome kako regulatori u regiji pozdravljaju inovacije i poremećaje, olakšavajući tvrtkama povezanim s Blockchainom osiguranje licenci i rad.”

Ekosustav Crypto Oasis posvećen je izgradnji i jačanju infrastrukture za decentralizirane tehnologije u ovoj regiji. Ekosustav potiče suradnju i namjerava udružiti resurse i stručnost kako bi se stvorilo robusnije i otpornije okruženje za izgradnju, stvaranje i rad. Web3 ekosustav služi potrebama svih svojih članova i ima pozitivan utjecaj na širu zajednicu pomažući u pokretanju inovacija povezanih s decentraliziranom tehnologijom. Novi članovi ekosustava imat će priliku doprinijeti ovom nastojanju i oblikovati smjer razvoja Web3 u našoj regiji.

Prijavi vezu: https://cryptooasis.ae/ecosystem-report-2022/

O Crypto Oasis
Crypto Oasis je blockchain ekosustav fokusiran na MENA i sa sjedištem u Dubaiju, UAE. Bitni elementi potrebni za njegov rast su talent, kapital i infrastruktura. Dionici u ekosustavima uključuju investitore, sakupljače, start-upove, projekte, korporacije, znanstvene i istraživačke institucije, pružatelje usluga, vladine agencije i udruge. Vizija Crypto Oasis je biti jedan od vodećih Blockchain ekosustava u svijetu. Danas je to najbrže rastući blockchain ekosustav na svijetu, s više od 1650+ organizacija identificiranih samo u UAE s više od 8300 pojedinaca koji djeluju u prostoru. Posjetite www.cryptooasis.ae.

Izvornu verziju pogledajte na www.newmediawire.comSource link

Leave a Comment