Dan Bilzerian zaradio je milijune u kriptovaluti nakon što je poslušao mudar savjet prijatelja


Influencer i igrač pokera Dan Bilzerian opisao je kako je zaradio milijune dolara u kriptovaluti nakon što je poslušao mudar savjet prijatelja.

Postoji nekoliko različitih načina na koje se ljudi uključuju u kriptovalutu. Većina to čini namjerno nakon istraživanja dionica i cijena, dok drugi čuju o ljudima koji zarađuju milijune i jednostavno odluče baciti kapu u ring, nadajući se najboljem.

Bilzerian nije bio nijedan od njih i već se nevoljko petljao u valutu nakon što je osvojio “milijune dolara” u igrama pokera. Osoba koja mu je dugovala gotovinu tvrdila je da bi bitcoin bio najbolji način da mu ga da, ali Bilzerian nije bio zadovoljan ponudom jer bi to značilo da će morati platiti transakcijsku naknadu od pet posto – što je ekvivalent 50.000 dolara (£ 40.300) za milijun dolara (807.000). funti)

Nazovite događaje u podcastu sa magarac “Uf, to je sranje”, rekla je zvijezda Steve-O, Bilzerian. “Ne želim platiti pet posto…”

Ostavši s nekoliko jednostavnih opcija za dobivanje svog novca, influencer je na kraju odlučio predati naknadu za transakciju i platiti je u bitcoinu, koji je stavio na prijenosno računalo i odmah zaboravio na njega, vrijedan samo oko 300 USD (240 GBP) po coinu vrijeme.

Bilzerian se svog vlasništva nad kriptovalutom nije sjećao sve do nekoliko godina kasnije, kada mu je prijatelj rekao kako je “eksplodirala”.

Bilzerian je shvatio da sjedi na bitcoin bogatstvu.  Izvor slike: Image Press Agency / Alamy Stock Photo
Bilzerian je shvatio da sjedi na bitcoin bogatstvu. Izvor slike: Image Press Agency / Alamy Stock Photo

Nažalost, trebalo je toliko dugo da je igrač pokera potpuno zaboravio svoju lozinku za računalo, ali na kraju se uspio vratiti i shvatio da sjedi na bogatstvu.

Umjesto da odmah proda, odlučio je kupiti nešto Ethereuma i druge imovine kriptovalute, zajahati val i zaraditi onoliko novca koliko je mogao u takvim dobrim vremenima unovčiti.

Kako je nastavio zarađivati, Bilzerian je dobio ponudu od prijatelja da kupi još bitcoina, na što je on odgovorio: “Brate, imam puno bitcoina. Ne treba mi više.”

Prijatelju je rekao da se “drži”, ali je tada dobio savjet koji će ga učiniti bogatijim.

Prijatelj je rekao: “Ako niste kupac za 17.700 dolara (14.400 funti), morate biti prodavač.”

Bilzerian je dobio savjet kada treba prodati.  Zasluge: picturelibrary/Alamy Stock Photo
Bilzerian je dobio savjet kada treba prodati. Zasluge: picturelibrary/Alamy Stock Photo

Bilzerian je razmislio o savjetu i shvatio da “ako ne želite kupovati po određenoj cijeni, vjerojatno biste trebali prodati, ako mislite da je vjerojatnije da će cijene pasti nego rasti.”

Prodao je kada je cijena dosegla 16.500 dolara (13.000 funti), riješivši se gotovo “cijele” kriptovalute. Zahvaljujući savjetu svog prijatelja, mogao je upotrijebiti kriptovalutu kao sredstvo za stvaranje novca, zatim je kupiti natrag u valutu i voziti je nazad dok je ponovno ne proda “po 58 tisuća dolara (46,8 tisuća funti)”.

Svijet kriptovaluta je nestalan, ali Bilzerianovo držanje do njega promijenilo se zahvaljujući savjetu njegovog prijatelja. Dakle, “Ako niste kupac po ovoj cijeni, prodajte.” Radite s njim što god želite.Source link

Leave a Comment