Dogecoin (DOGE) pobijedio Bitcoin (BTC) dobio 6%


Dogecoin DOGE/USD Trenutno pomiče granice padajući klin Oblikovanje, primijetio je istaknuti kriptoanalitičar.

Što se dogodilo: pseudonimni analitičar Rekt Capital Rekao je svojih 333.700 sljedbenika na Twitteru da ako DOGE uspije izaći iz ovog trenda, mogao bi biti pred velikim korakom.

Vidi više: Najbolje strategije dnevnog kripto trgovanja

Uzorak padajućeg klina To se događa kada je cijena digitalne imovine u ukupnom području rasta prije nego što doživi korektivni pad. Tijekom ovog povlačenja povlače se dvije konvergentne linije trenda kao oblik konsolidacije.

Ovaj se obrazac može identificirati kao signal da bi cijena mogla probiti trenutni trend, budući da dio konsolidacije završava kada se prekine radnja cijene.

Ipak, Dogecoin je do porasta došao u nedjelju bitcoin Bitcoin / američki dolar Skupština gubi svoju moć. Oporavak bi mogao biti tehnički potez jer se kriptovaluta približila kratkoročnom otporu. Uzlazni trend nije bio popraćen porastom volumena, možda zbog malog volumena koji smo vidjeli tijekom vikenda. Čišćenje drugog područja otpora oko 0,112 USD moglo bi dati više vjerodostojnosti oporavku.

akcijska cijena: U vrijeme pisanja, dionice DOGE porasle su za 6% u posljednja 24 sata i trguju se po 0,089 USD, prema Benzinga Pro.

Pročitaj slijedeće: Bitcoin drži preko 22 tisuće dolara, Ethereum, Dogecoin rastu: Analitičar vidi da će Apex Crypto dosegnuti ovu razinu nakon “Giga God” stiskanja svijećeSource link

Leave a Comment