Dogecoin, Shiba Inu i sedam dodatnih kripto sredstava podcijenjeni su na temelju jedne metrike: Santiment


Platforma za analitiku Santiment kaže da dva najveća meme kovanica po tržišnoj kapitalizaciji i sedam drugih kripto sredstava trenutno predstavljaju relativno niže rizike za ulagače.

Emocija kaže Na temelju Z-rezultata ostvarene tržišne vrijednosti (MVRV), Dogecoin (DOGE) i Shiba Inu (SHIB) podcijenjeni su i imaju niži rizik.

Dogecoin se u vrijeme pisanja ovog teksta trguje po 0,86 USD, dok se Shiba Inu trguje po 0,000012 USD.

MVRV Z rezultat koristi se za određivanje je li imovina podcijenjena ili precijenjena. Kada je rezultat MVRV Z u negativnom području, to znači da je imovina podcijenjena i obrnuto. Shiba Inu trenutno ima MVRV Z rezultat od -1,88 dok je Dogecoin -0,162, prema Santimentu.

Ostala kripto imovina za koju Santiment kaže da je podcijenjena su Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Cardano (ADA), Layer 2 Solution Polygon (MATIC), decentralizirana razmjena Uniswap (UNI) i blockchain oracle Chainlink (LINK).

S druge strane, Santiment kaže da je Binance Coin (BNB), s MVRV Z-rezultatom od 0,87, precijenjen.

Prema MVRV Z-ocjeni, koja identificira precijenjenu i podcijenjenu imovinu na temelju kratkoročnih i dugoročnih povrata, gornje granice spadaju u sljedeće kategorije:

Precijenjen: BNB

Podcijenjeni: BTC, ETH, XRP, ADA, DOGE, MATIC, SHIB, UNI, LINK. “

slika
Izvor: Santiment / Twitter

Okrenite se Bitcoinu, Santiment kaže Pozitivan prinos vodeće kripto imovine od početka godine doveo je do porasta optimizma publike na tržištima na najvišu razinu u šest mjeseci.

“Trgovci uzimaju znakove života bitcoina kao znak da bi uskoro mogao biti veći proboj. Porast iznad 21.000 dolara u siječnju rezultirao je najvećim optimizmom na tržištima od srpnja.”

slika
Izvor: Santiment / Twitter

Ne propustite – prijavite se da biste primali šifrirana upozorenja e-poštom izravno u svoju pristiglu poštu

Provjerite akcijsku cijenu

Prati nas CvrkutI Facebook i Telegram

Surfajte dnevnim hodl miksom

Pogledajte najnovije naslove vijesti

& nbsp

Odricanje od odgovornosti: Mišljenja izražena na The Daily Hodl nisu savjeti za ulaganje. Ulagači bi trebali dobro proučiti prije bilo kakvog visokorizičnog ulaganja u bitcoin, kriptovalutu ili digitalnu imovinu. Imajte na umu da su vaši prijenosi i trgovine na vlastitu odgovornost, a svi gubici koje možete pretrpjeti su vaša odgovornost. The Daily Hodl ne preporučuje kupnju ili prodaju bilo koje kriptovalute ili digitalne imovine, niti je The Daily Hodl investicijski savjetnik. Imajte na umu da se The Daily Hodl bavi affiliate marketingom.

Generirana slika: Midjourney

Source link

Leave a Comment