Dvije zvijezde (i jedan smjer kupnje) izblijedjet će 2023


Na isti način na koji počinjemo razmišljati o tome što je moglo biti na kraju svake godine, tako menadžeri fantasy nogometa razmišljaju o tome što je moglo biti u njihovim sezonama. Osobno znam, nisam prestao razmišljati što bi bilo da sam izabrao jednog od svojih budućih bekova s ​​najboljim strijelcima umjesto igrača poput Tom Brady I Aaron Rodgers. A budući da nisam dobio željene rezultate ni od jednog od ova dva pozivatelja, vjerojatno ću izblijedjeti u svojim nacrtima za 2023.

Siguran sam da nisam jedini koji već razmišlja o igračima koji potpuno nestanu na draftovima sljedeće sezone ili koji definitivno neće platiti ADP za to.

Analitičar fantasy nogometa Dalton Dale Donne otkriva tko će još nestati 2023., u videu iznad!

Najbolji igrači će nestati 2023

Još u draft sezoni 2022., Dalton je hrabro tvrdio da će blijediti Travis Kelsey. Proces razmišljanja i analiza bili su u redu: Kelsey je bila godinu dana starija od njega, a on to ne bi učinio Terek brdo Upravo će privući pozornost obrane.

Naravno, sada znamo da će Dalton i bilo tko drugi tko je sumnjao da će Kelsey završiti u krivu, otploviti na drugi TE1 kraj.

Unatoč tome, Dalton se ove godine nije razuvjerio, jer će kliše ponovno nestati 2023.!

Tight end Kansas City Chiefsa Travis Kelsey (87) zvijezda je fantazije

Hoće li Travis Kelsey 2023. konačno pasti s ljestvice najboljih fantasy igrača? (Fotografija Scott Winters/Aicon Sportswire preko Getty Images)

Još jedna zvijezda koja blijedi Dalton je bek Arizona Cardinalsa, Kyler Murray. Murrayeva sezona je izgubljena nakon što je pokidao ACL, a njegov oporavak od operacije ACL-a vjerojatno će spriječiti njegovu izvedbu kao dvostruka prijetnja ACL-u. I ne samo to, već je napad Cardinalsa u cjelini u neizvjesnosti, a što se dogodilo s Cliffom Kingsburyjem sa slike i glasinama o DeAndre Hopkins trgovina u nastajanju.

Međutim, nije sve u svemu negativno – Dalton također naglašava pozitivan trend koji hvatači trendova moraju uzeti u obzir za 2023., posebno u smislu početnika u prijemnicima.

Pogledajte njegovu cijelu analizu u videu iznad!Source link

Leave a Comment