East Carolina nudi trojicu malonogometaša Hougha


Tri igrača Hougha u klasi 2024. prijavila su usmene ponude stipendija sa Sveučilišta East Carolina: ofenzivni igrač Egan Boyer, oštri snob James Nesta i obrambeni bek Xavier McIntyre.

Boyer i McIntyre nedavno su imenovani u HighSchoolOT Football All-State Team 2022.

Boyer je bio naširoko regrutiran. Imao je ponude od nekih SEC programa u Tennesseeju, Auburnu i Kentuckyju. Također ima ponude iz Georgia Tech, Penn State, Michigan State, Maryland, Louisville, Virginia Tech i West Virginia. Duke, UNC Charlotte, Sjeverna Karolina i Wake Forest druge su škole u državi koje to nude. Boyer je visok 6 stopa i 8 i težak 260 funti.

Nesta je regrutiran da igra bejzbol i nogomet. Nakon što je prošle sezone postao vodeći linebacker na gostovanjima, dobio je nogometne ponude od Vanderbilta, Kentuckyja, UNC Charlottea, Dukea, Marshalla i Wake Foresta. Nesta je prošle sezone imao 41 napad, devet vreća i prisilno petljanje. Ima 6 stopa i 5 okvira i 205 lbs.

McIntyreovo zapošljavanje se oporavilo nakon Houghove jake srednjoškolske sezone. Prije ponude ECU-a, McIntyre je imao ponude iz države Middle Tennessee, Miamija (Ohio) i Marshalla. Nakon današnje ponude Piratesa, ponudio se i UNC Charlotte. Prošle jeseni, McIntyre je imao 36 napada i četiri presretanja. Hough navodi da je visok šest stopa i težak 190 funti.

Bivši Hogg iz Istočne Karoline ponudio je kockara Owena Fehra.

Grb Istočne Karoline

Hough je nedavno angažirao Seana Bakera za glavnog trenera. Hough je iza snažne sezone 13-2.Source link

Leave a Comment