Encoder Lists sada sadrži preko 200 iGaming programera


LAS VEGAS, 20. siječnja 2023. (GLOBE NEWSWIRE) — Tim odgovoran za sve popularniji kripto pregled i popise Crypto hub (www.cryptolists.com) dodao je novi odjeljak na svoju stranicu. Od ovog tjedna čitatelji su mogli vidjeti popis programera online kasino igara, a kockarnice koje prihvaćaju kriptovalute nude svoje igre. Pronađite novi odjeljak ovdje: https://www.cryptolists.com/developers/.

Mjesto za igrače

Stvorena s potencijalnim kockarima na umu, stranica će pomoći igračima da pronađu svoje omiljene programere i gdje mogu otići i uživati ​​u njihovim igrama. Osim toga, mogu saznati više o tvrtkama, kao i biti u tijeku s njihovim najnovijim izdanjima.

Marcus Galmrot, suosnivač Crypto Lists, napominje: “Tim u Crypto Lists sretan je što konačno ima odjel s programerima igara koji je povezan sa svim kripto kockarnicama dostupnim na web mjestu.”

Jalmerot, koji ima dugu i uspješnu povijest u tradicionalnom iGaming prostoru, nastavlja: “Ovo je još jedan korak na našem putu da postanemo odredište broj jedan za ljude koji traže najbolja mjesta za online igranje s kriptovalutama.”

Sve baze pokrivene

Stranica CryptoLists.com ima veliku skupinu programera igara, koji pokrivaju sve različite vrste igara koje kockari u kasinu vole igrati. To uključuje stolne igre poput ruleta i blackjacka, kao i igre na automatima temeljene na pričama koje često crpe inspiraciju iz popularnih filmova i TV serija.

Premošćivanje enkripcije i iGaminga

Web stranica Crypto Lists sveobuhvatan je informacijski centar gdje posjetitelji mogu naučiti o najnovijim novčićima, blockchainu i razvoju Web3. I kao što svjedoče nedavni razvoji događaja, počeli su se širiti na sektor kockanja u procvatu, sa nizom izbornika kripto kasina koji imaju za cilj pružiti igračima informiraniji izbor.

Stranica također pokriva različite metode depozita dostupne prilikom financiranja mjenjačnica kriptovaluta ili kockarnica, s ciljem pomoći ljudima da pronađu rješenja koja su im najprikladnija. Neke od tih opcija uključuju e-novčanike, procesore kripto plaćanja, kao i druge posrednike trećih strana.

Kontakt podaci:
Marcus Galmrot
Glavni urednik
mj@cryptolists.com
+351911065323

Povezane slike

Slika 1: Broj 200 – CryptoLists.com

Broj 200 s logotipom i ikonom popisa šifri.

Ovaj je sadržaj objavljen putem usluge distribucije priopćenja Newswire.com.

  • Br. 200 – CryptoLists.comSource link

Leave a Comment