ETC ne odražava posljedice bankrota Genesisa


  • Cijena Ethereum Classica stabilna je oko 20 dolara već drugi dan zaredom.
  • ETC bi mogao pasti čak i više nego što je bio prije samo nekoliko sati, jer je Genesis podnio zahtjev za stečaj.
  • Kripto broker ima odgovornost od gotovo 1 milijarde dolara prema Geminiju, Winklevoss ugovor.

Ethereum Classic (ETC) trenutačno se drži blizu 20 USD nakon realnosti koja se dogodila ovog tjedna s nekoliko središnjih bankara koji su izašli u javnost i postavili rekord u pogledu inflacije, očekivanja rasta i izgleda za recesiju. Da stvari budu još gore za kriptovalute, jutros je kriptobroker Genesis sa sjedištem u Hong Kongu podnio zahtjev za stečaj nakon što je od studenoga pokušao pregovarati sa svojim vjerovnicima kako bi pronašao alternativni izlaz. Postalo je očito da će se još jedan veliki domino srušiti dok je vrućina gorjela pod nogama blizanaca Winklevoss, koji će imati neko objašnjenje o nekoliko velikih banaka koje su im posuđivale novac za potporu i izgradnju njihovog projekta Gemini. . Blizanci bi izgubili 1 milijardu dolara u slučaju Genesisa.

Cijena Ethereum Classic mogla bi pasti ispod 20 USD

Cijena Ethereuma Classic pala je više od 6% u srijedu nakon što su se ponovno pojavili komentari jastrebovih čelnika središnjih banaka nakon njihove zimske stanke. Komentari i darovi koje su davali nisu bili pozitivne prirode. Središnji bankari iz SAD-a, Europe i Britanije pritiskali su tržišnu situaciju osjećajući da će uskoro doći do ključne stope i da je Zlatokosa ili scenarij ‘mekog slijetanja’ trenutno u tijeku.

Stoga ETC vidi kako njegov uspon zaustavljaju središnji bankari koji se opiru trenutnoj euforiji na tržištima. Da stvari budu još gore, kripto brokerska kuća Genesis sa sjedištem u Hong Kongu podnijela je zahtjev za stečaj, dovodeći u opasnost gotovo milijardu dolara kapitala od Geminija, s blizancem Winklevossom kao najvećim imenom iza tvrtke. Ovaj lanac mogao bi dovesti Wall Street u opasnost od zaraze. U slučaju da Gemini ne plati, malo bi američkih banaka moralo otpisati tu milijardu dolara.

Iako se kriptovalutama trguje u mirnim vodama, rizik raste jer bi moglo biti više sticanja dobiti. Može se vidjeti kako cijena Ethereuma Classic pada u potrazi za potporom, jer trenutno nema pravog regulatora u blizini. Najbolje razine su 19,50 USD na mjesečnom otporu R1 i 55-dnevnom jednostavnom pokretnom prosjeku (SMA) na 18,55 USD, što znači da se za sada treba odreći psihološke razine od 20 USD.

Dnevni grafikon ETC/USD

Dnevni grafikon ETC/USD

Ako ova hipotetska situacija može sadržavati male posljedice prema drugim dionicima, tada će investitorima i trgovcima biti puno lakše ostati na svojim pozicijama u kriptovalutama. To znači da se izbjegava vjetar u leđa, a jedini element koji u ovom trenutku treba uzeti u obzir je odgovor središnje banke. ETC bi se još uvijek mogao oporaviti u malo nestabilnom trgovanju prema 25 dolara jer 200-dnevni jednostavni pomični prosjek izgleda kao važna gornja granica za akciju cijene.Source link

Leave a Comment